Badzinga írta:
Sziasztok,
a következővel kapcsolatban kérnék segítséget:
- tegnap a generátorban cseréltem kefét és csapágyat. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy nem kötöttem le az aksit, így mikor egy kábelt rögzítő csavart villáskulccsal szedtem le a generátorról, szikrázott egyet.
Azóta a következővel szembesültem:
- üzemmeleg állapotban az alapjárati fordulatszám leesik 740-re, ami ok, de ha 1000 fölé nyomkodom a gázpedált akkor nem megy vissza rögtön 740-re, hanem marad 1000-nél és egy kicsit imbolyog. Kb 20-25 mp. után ismét leesik (azelőtt rögtön visszaesett 740re). Néha a rendszer felszabályozza egészen 1200-1300-ig. A fogyasztás 740 1/min-nél 0.4 l/h, ami gyanús, mert azelőtt stabilan mindig 0.5 l/h volt.
- Nem tudom, hogy számít-e, de a szénkefék nem teljesen ugyanolyanok, mint amilyenek voltak benne, de a töltést kimértük, és az ok.
- Hibakódot olvastam, ez volt benne:
17511 - Oxygen (Lambda) Sensor Heating: B1 S1: Performance too Low P1103 - 35-10 - - - Intermittent
Viszont ezt egy 40 km-es út előtt kitöröltem, és nem jött vissza, az alapjárati gond viszont nem változott.
- Lekötöttem a generátor dugaszát, nem volt változás.
- Adtam alapbeállítást a fojtószelepnek, semmi változás.
Mi lehet a gond vele?
Köszönöm előre is.
Üdv.
"normál" esetben semmi bajnak se kellet volna törrténi. A generátoron az aksi direkt pozitévét testelted le. A test " normál" esetben a motoron és a kasznin keresztül testelődik le az aksihoz. Ha ez a test hibás akkor valamelyik elektromos alkatrészen keresztül talál utat az áram.
Az alapjáratot a motoron a hőgomba is szabályozza érdemes kimérni minden hőfokon más -más az ellenállása . lehet ha meleg motornál szereltél akkor a gombán az adott ellenálásnál testelődött le ( ment tönkre )
A motor fordulatszámát két szerkezet szabályozza " mechanikusan" A pedál jeladó itt két ellenállás potmérő mértékét méri hasonlítja össze a rendszer ezeknek közel egyformának kell lennie. Vagy a folytószelep állás jeladó itt is két potméter helyzetét méri, hasonlítja a rendszer. Itt az értékek ellentétesek a másikkal. A VAg Commal ezeknek az értékéát kéne kimérni. Ha nem itt van a hiba akkor az elekltronikában lehet a hiba.
melegen más fordulatszámon is csinálja ezt a kocsi . A motor fordulatszámát fölpörgeted egy- egy adott fordulatra és azon tartva változik , ingadozik -e a fordulat.