klifi írta:
klifi írta:
Sziasztok! 2007-es, 1.4 16V (BKY) fabia ma elkezdte azt, hogy gyorsításkor, üzemmeleg motornál rángat. Hazaérve kiolvastam a vezérlőjét, de nem tárolt hibakódot és a műszerfalon sincs hibajelzés. Mi lehet a gond? Haldoklik a trafó? Valakinek volt már hasonló tünete az autójával?
A következő hibakódot tudtam ma kiolvasni az autóból:

16685 / P0301 / 000769 - Az 1. henger gyújtáskimaradását észlelték
Lehetséges okok
Gyújtási rendszer
Üzemanyag-befecskendezők
Üzemanyag nyomás
Üzemanyag fogy
EVAP tartály leürítő szelep
Párolgási kibocsátási rendszer
Alacsony tömörítés
Az alapmotor problémái
A vezérlőmodul megsérült
Különleges megjegyzések
Ez a szolgáltatás keres egy adott hengerben a gyújtáskimaradást. A gyújtáskimaradás oka általában a hengerben az égés hiánya, szikra hiánya, rossz üzemanyag-adagolás vagy rossz kompresszió miatt.
Ha megtalálják azokat a 2008-2013-as A3, TT és 2009-2013 A4, A5, Q5 és A6 járművekben, amelyek 2,0l TFSI (EA888) motorokkal rendelkeznek, akkor szükség lehet a gyújtáskioldás adaptációjának visszaállítására.
TSB szerint [01 13 73] TPI [2033223] - 01 Motor figyelmeztető lámpa világít a motor cseréje után EA888 2.0 TFSI
A gyújtáskioldó adapterek visszaállítása: Törölje a 01-motor hibakódokat egymás után háromszor, kevesebb mint 29 másodperc alatt "a programozott értékek eltávolításához".
sok szép hibalehetőség a legegyszerűbbtől a legbonyolultalig végig kell nézni a hibákat.
üzemanyag nyomás mérés
kompresszió mérés
gyujtás stb
Szia! Köszönöm azért! Ez jelentős mennyiségű hibaok. Kezdtem a gyertyák cseréjénél. 3 éve, mióta nálam van az autó, még nem volt benne cserélve. Az új gyertyákkal megszűnt a rángatás, szerencsére. NGK BKUR6ET-10 az új, amit beletettem. A boltos azt mondta, ez felel meg a gyári specifikációnak.