Szia!
A 100 E Km-es futásteljesítményű gyertyában nem szabad hinni. Azt is 60 E Km-enként célszerű cserélni. Akár a gyertya is lehet a hunyó, mindenképp megérné kicserélni és azután lehetne okosabbat mondani.
Az 1-es hengerben volt a kisebb kompresszió?
milli írta:
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Az 1.2-es 6V-s Fabia-mban először villogott, majd kigyulladt a checkengine.
Semmi különoset nem tapasztaltam, a motor szépen járt, majd egyszercsak kb 30km után a piroslámpánál elment az egyik henger, a motor nagyon rángatott és semmi erő nem volt benne. Motort leállítottam, vártam pár percet, majd újra beindítottam a motort. Probléma megszűnt, de a visszajelző LED tovább világított.
A diagnosztikai műszer hibát nem jelzett. Mérettem kompressziót, melegen 14-14-10 volt, Üzemanyag szűrőt cseréltem, mert elég rég volt cserélve (40000km-el ezelőtt). Csere után a LED kialudt, motor szépen járt. Mentem pár km-t de újra visszajött a hiba, egyik henger megint elment. Motor leállít, pár percet vár, újra beindít, hiba megszűnt.
Lehet, hogy a gyújtótrafó rosszalkodijk az egyik hengeren? A gyújtógyertya platina elektródás NGK, elvilag 100000km-et menni kellene (legalábbis ezt mondták amikor vettem) elvileg még 40000km hátra van az élettartamából.
Szerintetek mi lehet a gond? A motorban 115000km van.
A segítséget előre is köszi!