Csabaa írta:
intelpentium írta:
Az első kép felső ábrája is jó. Oldalról így néz ki.
Igen most már látom, hogy melyik az. Köszönöm. Most már csak valami spéci szerszám kell hozzá.
Az ékszíjj merre forog?

Szia
A kocsi eleje felé. A linken a patikánál van görgő a karral.
Báár 17e-ért kenjék a hajukra...
A görgőt próbáltad elhúzni a szíjcseréhez ezért tört le!?
Múlt szombaton elakartam menni ide, oda. Pár száz méter után koppanás elől. Majd a következő pillanatban persze elment a töltés is. Félre álltam. A csavar, görgő ott volt a terelőlemezen. Még haza bírtam menni az aksival. Remélem nem lett baja emiatt.
Egy sima nyolcas csavar aminek 23 mm a feje. Ez fogja a csapágyat a karhoz. Csak a 23 milliméteres fej miatt nem egyszerű beszerezni. De jó lenne ha egy csavar miatt nem kellene ennyi pénzt kiadni.
Egyébként pipa vagyok a kocsira. Rendesen szervízeltetem, szervízelem. Megkap minden jót. Költök rá, odafigyelek rá. A hosszbordás szíj, és ez a görgő a karral is cserélve volt 2014-ben. Gyárira. 6 évet bírt. Amivel kijött a gyárból 12-t.
Megcsináltattam rajta jó pár dolgot. Szépen ment, eddig, semmi hibakód.
Az általános részben is rákérdeztem. Ott találsz képet is. Ha gondolod és tudod összevonhatod.
Ha előre forog az jó. Nem kell nagyon megtépni a csavart. Ráfele húzza forgáskor.
Köszönöm.

ilyennel ki tudod szedni a csavart előtte érdemes megmelegíteni a pipiavasat a csavarnál mert így megtágul a szár és az esetleges rozsdás összeérés is szétszakad.
beletehetsz normál fejü csavart is de az acékcsavar legyen 10,9 es és nagyméretü laposalátéttel szereld ,hogy normálisan felfeküdjön a csavar