hubo44 írta:
mumo írta:
Gabor165 írta:
Sziasztok! 1.2 12v bme fabia eszi az olajat. városba 8-9dl/1000km
autópályán 130km/h-nál 2 liter olaj fogyott belőle 400km!!!!! alatt!
290000km van az autoban. mit csináljak vele? érdemes felujitani? vagy motorcsere?
vagy valami tuti olaj esetleg adalék bele ami javít a dolgokon?
Olyan tuti olaj nincs ami ezt orvosolná. Egy biztos ez motorfelújítást kíván, már ha lehetséges ezeknél a motoroknál, vagy motorcsere.
Bizoň rendešen nezetek meg erdemeš/e fel ujitani mert seret bele halni a fel ujitašba.
Sziasztok
Csak olyan szerelőhöz érdemes vinni aki már látott ilyen motort szétbontva.
Nekem 135ekm-né volt a generál, azóta ~50ekm-t futott a motor. Nincs rá panaszom,
magas fordulaton ugyanúgy eszi az olajat. Ez annyit jelent ,hogy 4-5e-s tartós fordulaton (2-3 óra) ~1000-1500km alatt megeszik 2-3 dl. Ilyenkor azért 150-160-at mutat az óra, nem igazán üzemi az állapot.

Városban nem változik az olajszint, 15ekm után az olajcserénél még sárgás az olaj, ilyet a generál előtt sosem tapasztaltam. Nekem a vezérlés ugrása miatt a hengerfejet kellett rendbe rakni, a gyűrű cserét én kértem, az egyik dugót is cserélni kellett.
Ha az egész motor szét van bontva, érdemes mindent cserélni. A komplett vezérlést, az olajszivattyú láncát is a feszítőjével. A főtengely szimeringeket, az összes tömítést, és a kuplungot is ha már a határán van. Csak a főtengely a régi és a hajtókar csapágyak.
Ez az egész maximum ~250e nél megáll. Ez a legdurvább eset amikor mindent cserélnek.. Egy bontott motor is szerencse kérdése, ha az is 1-2 éven belül elkezd betegeskedni. Én a felújítás mellett vagyok, annak ellenére ,hogy az utángyártott alkatrészek tartóssága csak idővel fog kiderülni..
A bontás közben fog az is kiderülni mitől eszi ilyen durván az olajat.. lehet csak az egyik szelepszár szimeringnél folyik be az olaj.. Ha csak a hengerfejet kell felújítani az jóval 100e alatt megáll..