dandy írta:
Üdv az uraknak.
Nekem egy 2003-mas 1,2 -es 6 szelepes motorral szerelt Fabiám van . Idáig 145 ezer Km futott az autó mindenféle különösebb gond nélkül. Tegnap egy vidéki utam közben azt vettem észre,hogy gázadásnál meg meg torpan az autó. Először valamilyen üzemanyag ellátási hibára gondoltam,mert csak gázadásnál jelentkezett a hiba. Szóltam is az autószerelőmnek aki késő délután tudta megnézni az autót. Addigra az egyik henger már meg is állt mire odaértem hozzá. Kompresszió méréskor a következő eredmények jöttek 1 es henger 14.5 bar 2 es henger 8,5 3-mas henger 8 bar. Ez a henger már nem is igen akar menni. Ma délelőtt viszem veszteségmérésre ,ahol kiderül a hengerfejet kell felújítani,vagy kuka az egész motor mert úgy ezeket gyűrűzni nem lehet . Mindenesetre nagyon meglepődtem,hogy ez a motor ennyit bír csak ki. Az autó rendszeresen karbantartott a gyári előírások szerint Skoda szervizessel .Tehát nem volt benne soha gagyi olaj ,és mindig inkább 15 ezer Km előtt volt cserélve mind utána. Minden törődést megkapott.Én vagyok az első tulajdonosa mindvégig kíméletesen bántam vele,hisz a munkaeszközöm is. Nagyon el vagyok keseredve .
szia
Nem Te hibáztál, ez a 6 szelepes 1,2es tipushibája. Ebben a pici motorban nagyon magas az égési hőmérséklet, ezért is kormoznak nagyon,
és sajnos idővel elégnek a kipuffogószelepek. A hősokktól kirozsásodik a szelep széle, és lecsökken a kompresszió.

A szelepek cseréje után ugyanolyan lesz mint régen, és nem lesz vele több gond.
Az új motornál 15bar felett van a végnyomás, a minimum érték a 11 bar, a hengerek között nem lehet 3 barnál nagyobb különbség.
Ha már le van szedve a hengerfej, elgondolkoznék a vezérlés cseréjén is..
Köszönöm az infót,remélem "csak ennyi" és nem kell ezért eldobni az egész autót. A vezérlést azt mondta tegnap az autószerelőm,hogy mindenképpen cserélni kell ha bontva van a motor. Gyártóműi előírás amúgy is azt mondja. Ő elégé képben van,mert csak Skodával foglakozik márkaszervizben ,este meg otthon . Maximálisan megbízom benne. De sajnos opcióként a gyűrűtörés is ott lebeg . Ma minden kiderül majd. Nem mondhatok amúgy semmi rosszat erre az autóra. Életem első új autója volt és tényleg idáig tette a dolgát mindenféle komolyabb meghibásodás nélkül . 120 ezer km környékén kezdte el picit csipkedni az olajat,addig olajcserétől olajcseréig egy mm se hiányzott a szintből. El is szoktam teljesen a 12 együtt töltött év alatt a gépháztető nyitogatásától . Előtte egy farmotoros GLS -em volt ott napi rutin volt az gépháztető nyitása . Remélem még tudok vele pár közös évet eltölteni,eladni nincs értelme alig van értéke ,motorhibásan meg kb eladhatatlan gondolom .