Ricsi24 írta:
Igen, azt tudtam, mit jelent. Ha nem gond, visszakérdezném mégegyszer, hogy másvalami probléma nem adódhat-e a magasabb oktánszám miatt, mert gondolom azzal nem mondok újat Neked, hogy ezek a motorok 95-ösre vannak specializálva, sőt ha kinyitom a tanksapka fedelét, ott a matricán még 91-es is szerepel, de azt már ugye rég nincs forgalomba. Szóval nem lesz-e majd valami negatív hatása a szelepekre vagy dugattyúgyűrűkre, mert - javítsatok ki ha tévednék vagy hülyeséget írnák - de úgy tudom a 100-as benzinnek jobb a hatásfoka (ami nem hangzik rosszul), csak hevesebb az égése is, ami már nem biztos hogy jó... erre lennék kiváncsi. Köszönöm mégegyszer!
Csak a zsebedre lesz rossz hatással. .
Nem az égése hevesebb, hanem jobb a kompresszió tűrése (később következik be az öngyulladás) ezért növelhető az előgyújtás.
A tökéletesebb égés miatt, javul a hatásfok. Ebből annyit érzel, hogy "jobban" lép, kicsit erősebb.
A fogyasztás is csökkenni fog, de ehhez már kell egy kis idő és néhány tank benzin.
Finomabban és csendesebben fog járni a motor, az alapjárat is egészen picit csökkenni fog.
Alacsony fordulaton is javul az erő, nem kell annyira kipörgetni a motort.
A feleslegesség csak abból áll, hogy amennyivel drágább, nem fog annyival jobban menni az autó.
Azzal is számoltam, hogy nem lesz olcsó mulatság, csak sajnos nem sok jót olvastam erről az E10-esről, azaz jót tesz a környezetnek, de a motornak nem éppen... Két rossz közül kell választanom, de ha tényleg igaz, hogy ugyanúgy lehet használni, mint 95-öst, akkor bizony 100-as felé billen mérleg nyelve... Köszönöm szépen mégegyszer!