Ted Mosby írta:
Eléggé ciki. A kipufogó meg csak úgy rezeg, amikor gázt ad.
Nem hinném, hogy az autónak ez egészséges (hát még a fülnek).
Petya23 írta:
Köszi szépen a választ, az én autóm 2006-os de nekem már lemezesen pattog le a külseje ezért gondoltam a sportkipufogót. Nem hittem volna el senkinek hogy ez rosszul is elsülhet de sajna megtaláltam ezt a videot
http://www.youtube.com/watch?v=P7gFzF2c ... re=relatedAz én autóm ugyan így néz ki de ez a hang
hát ez tényleg rémes!!!!!
De azért még meghallgatom valaki másét is hátha kitaláltak rá valami gyógyírt

Azért szóltam, hogy ne végezd ki az autód.
Egyébként az enyém is ugyanilyen.
Ha gyári dobot teszel rá, akkor célszerű lesz egyből 2-3 mm-es lyukat fúrni a dob aljára a kivezető cső alá, a peremtől 1-2 cm-re. A lyukba bele kell csavarni egy lemezcsavart és azt kicsit meghúzgálni fogóval /merőlegesen a lyukra/, kitekerjük a csavart, így kapunk egy kis "csecset", amin gond nélkül el tud távozni a kondenzvíz. /hőálló festékkel nem árt kicsit lefesteni a lyukat, ügyelve, hogy továbbra is megmaradjon a lyuk/Így 2x annyi ideig fog tartani a dob.

Sok autógyár ezt magától alkalmazza. Alapjáraton nagyon minimális kifújó hangja lesz /átlagos fülek meg se hallják/
Miután az enyémben belül elrohadtak a furulyák, akkor alkalmaztam ezt a technikát és már 2 éve ugyanabban az állapotban van.

/kár, hogy nem előbb tettem/