Skoda Fabia Club fórum

Pontos idő: szer. nov. 22, 2017 9:22 pm

Időzóna: UTC + 1 óra




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 65 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: szomb. ápr. 21, 2012 6:19 pm 
Offline
Moderátor
Avatar

Csatlakozott: szer. jún. 24, 2009 10:37 pm
Hozzászólások: 6933
Tartózkodási hely: Budapest XX.
Autó: 2003. 1,2 12V AZQ
sanya80 írta:
Sziasztok,ma kiszedtem a hűtőböl a gombát,mert szivárgott,de már alu tömités volt benne.Ki cseréltem egy réz gyűrüre,de ugyan ugy szivárgott,Nem mertem tovább húzni,féltem hogy megszakitom.Lehet ehez valami tömitő anyagot kenni? Előre is köszi.

szia
Én is így jártam elsőre, nem mertem eléggé meghúzni.
:) még egy kicsit tekersz és jó lesz.. :)


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: szomb. ápr. 21, 2012 5:41 pm 
Offline
Avatar

Csatlakozott: pén. jan. 07, 2011 1:39 pm
Hozzászólások: 794
Tartózkodási hely: Tiszavasvári.2001 1.4 8v MPI AME
Sziasztok,ma kiszedtem a hűtőböl a gombát,mert szivárgott,de már alu tömités volt benne.Ki cseréltem egy réz gyűrüre,de ugyan ugy szivárgott,Nem mertem tovább húzni,féltem hogy megszakitom.Lehet ehez valami tömitő anyagot kenni? Előre is köszi.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: távirányitó programozása
HozzászólásElküldve: vas. márc. 04, 2012 3:23 pm 
Offline
Avatar

Csatlakozott: csüt. feb. 11, 2010 10:24 am
Hozzászólások: 1560
Tartózkodási hely: Szigetszentmiklós 1.4 16V BXW 2008 Ambiente
Távirányított högomba? :wink:

Viccet félretéve: valószinüleg újra kell tanítani a kulcsot.
Itt a fórumon valaki linkelt egy video-t hogyan kell csinálni.


bazsi25 írta:
Sziasztok légyszí segítsetek ha tudtok kicseréltem az elemet a távirányítóban és a piros led folyamatosan világit nem reagál semmire ha valaki tud valamit légyszi írjatok
kösz előre is!!!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: távirányitó programozása
HozzászólásElküldve: szomb. márc. 03, 2012 2:47 pm 
Offline

Csatlakozott: szomb. márc. 03, 2012 2:25 pm
Hozzászólások: 1
Tartózkodási hely: budapest
Sziasztok légyszí segítsetek ha tudtok kicseréltem az elemet a távirányítóban és a piros led folyamatosan világit nem reagál semmire ha valaki tud valamit légyszi írjatok
kösz előre is!!!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: csüt. nov. 18, 2010 3:43 pm 
Offline
Avatar

Csatlakozott: szomb. ápr. 24, 2010 12:02 am
Hozzászólások: 8
Tartózkodási hely: Zalaegerszeg
Köszönöm a segítséget, tényleg az volt a gond és már jobb mint új korában :P


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Fábia motorhiba?
HozzászólásElküldve: szomb. nov. 06, 2010 4:51 pm 
Offline

Csatlakozott: pén. aug. 31, 2007 1:58 pm
Hozzászólások: 5564
Tartózkodási hely: 2001. 1.4 MPI AQW
FranKyG70 írta:
goes írta:
Milyen motor?


1.4 16V motorkódját nemtudom


Én is vízhőfok jealdóra tippelek. Szerezz előtét ellenállást is és akkor menni fog a ventillátorod is rendesen.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Fábia motorhiba?
HozzászólásElküldve: szomb. nov. 06, 2010 4:22 pm 
Offline
Avatar

Csatlakozott: szomb. ápr. 24, 2010 12:02 am
Hozzászólások: 8
Tartózkodási hely: Zalaegerszeg
Tibibá666 írta:
Nagy valószínűséggel vízhőfokjeladó a hibás. Fűtés van rendesen az autóban?
Milyen motorral van szerelve az autó?
2 és 8 E Ft között van az alkatrész ára és kb 10 perc a csere.


1.4 16V, a fűtés/hűtés csak négyesen kapcsol be, nem tudom ennek mennyi köze lehet ehhez, de rendesen fűt ha bemelegszik.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Fábia motorhiba?
HozzászólásElküldve: szomb. nov. 06, 2010 2:02 pm 
Offline
Avatar

Csatlakozott: szomb. ápr. 24, 2010 12:02 am
Hozzászólások: 8
Tartózkodási hely: Zalaegerszeg
goes írta:
Milyen motor?


1.4 16V motorkódját nemtudom


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Fábia motorhiba?
HozzászólásElküldve: pén. nov. 05, 2010 3:14 pm 
Offline

Csatlakozott: pén. aug. 31, 2007 1:58 pm
Hozzászólások: 5564
Tartózkodási hely: 2001. 1.4 MPI AQW
Milyen motor?

FranKyG70 írta:
Üdv,
Lenne egy olyan gondom az autóval, hogy hosszabb állás utáni első indításkor az autó normálisan indul és normálisan is melegszik a motor, de miután leállítom és megint indítom akkor nehezen indul be és a motor már lehűlt. Hosszabb út után is csak negyedig melegszik fel, ha ezek után megint leállítom, akkor a leállítástól kb fél perc és már megint hideg a motor (kinti 20 fok felett is). Ilyenkor (mikor hideg) az autónak fura hangja van.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy ezt mi okozhatja és nagyjából mennyibe kerülhet a megcsináltatása?

Előre is köszi.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: Fábia motorhiba?
HozzászólásElküldve: pén. nov. 05, 2010 2:59 pm 
Offline

Csatlakozott: hétf. máj. 25, 2009 2:51 pm
Hozzászólások: 711
Tartózkodási hely: 2004; 1.2 12V AZQ
Nagy valószínűséggel vízhőfokjeladó a hibás. Fűtés van rendesen az autóban?
Milyen motorral van szerelve az autó?
2 és 8 E Ft között van az alkatrész ára és kb 10 perc a csere.

FranKyG70 írta:
Üdv,
Lenne egy olyan gondom az autóval, hogy hosszabb állás utáni első indításkor az autó normálisan indul és normálisan is melegszik a motor, de miután leállítom és megint indítom akkor nehezen indul be és a motor már lehűlt. Hosszabb út után is csak negyedig melegszik fel, ha ezek után megint leállítom, akkor a leállítástól kb fél perc és már megint hideg a motor (kinti 20 fok felett is). Ilyenkor (mikor hideg) az autónak fura hangja van.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy ezt mi okozhatja és nagyjából mennyibe kerülhet a megcsináltatása?

Előre is köszi.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Fábia motorhiba?
HozzászólásElküldve: pén. nov. 05, 2010 2:12 pm 
Offline
Avatar

Csatlakozott: szomb. ápr. 24, 2010 12:02 am
Hozzászólások: 8
Tartózkodási hely: Zalaegerszeg
Üdv,
Lenne egy olyan gondom az autóval, hogy hosszabb állás utáni első indításkor az autó normálisan indul és normálisan is melegszik a motor, de miután leállítom és megint indítom akkor nehezen indul be és a motor már lehűlt. Hosszabb út után is csak negyedig melegszik fel, ha ezek után megint leállítom, akkor a leállítástól kb fél perc és már megint hideg a motor (kinti 20 fok felett is). Ilyenkor (mikor hideg) az autónak fura hangja van.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy ezt mi okozhatja és nagyjából mennyibe kerülhet a megcsináltatása?

Előre is köszi.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: csüt. júl. 15, 2010 3:24 pm 
Offline

Csatlakozott: csüt. júl. 15, 2010 3:21 pm
Hozzászólások: 1
Nekem is ugyan ez volt. Hibának azt találták, hogy a légbeömlőnél dugulás volt. Nagy nyomású levegővel kifújták, s tökéletes azóta. Melegben nem indult előtte, vagy ha igen, dadogott, s megállt. A levegőhiány miatt volt benzinszag, mert túl dús volt a keverék.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: hétf. júl. 12, 2010 7:50 pm 
Offline

Csatlakozott: csüt. aug. 14, 2008 5:46 pm
Hozzászólások: 14
Tartózkodási hely: Hatvan
Démuth Ati írta:
Nekem is ilyen gondom volt! A vízhőfok jeladó cseréje nálam megoldotta a dolgot! Mindössze 2500 forint bánta!


Hali!

Köszi a segitséget.Kipróbálom remélem nekem is csak ennyi lesz a probléma.


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: hétf. júl. 12, 2010 7:40 pm 
Offline
Avatar

Csatlakozott: kedd nov. 10, 2009 8:46 pm
Hozzászólások: 43
Tartózkodási hely: Hajdú-Bihar
Nekem is ilyen gondom volt! A vízhőfok jeladó cseréje nálam megoldotta a dolgot! Mindössze 2500 forint bánta!


Vissza a tetejére
 Profil  
 
 Hozzászólás témája: Re: melegben nem indul
HozzászólásElküldve: hétf. júl. 12, 2010 5:33 pm 
Offline

Csatlakozott: csüt. aug. 14, 2008 5:46 pm
Hozzászólások: 14
Tartózkodási hely: Hatvan
Ted Mosby írta:
turesz írta:
A vízhőmérő gombája összefügg a motor hőmérő jeladójával?


Igen, olyannyira, hogy a kettő (bár motor hőmérő jeladó nincs) egy és ugyanaz.[/quote

Sziasztok!

Nekem is hasonló a problémám nagy melegben.Viszont a vizhőfok nem ingadozik.Ha egész nap tűző napon áll,is nehezebben indul,mint kellene.De fél óra állás után 4-5 inditás is van,hogy kell.Majd ha beindult benzinszag érződik.Hol keressem a hibát?

Köszi:Petya60


Vissza a tetejére
 Profil  
 
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 65 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség