Szeva!
A gázos computer nem tudja felülírni a gyári motorvezérlőt. Most gondolj bele, ezt konkrét chiptuning lenne. A hibakód olvasás nem diagnosztika, vidd el rendes diagnosztikáshoz. Nem a gázzal lesz gond, a benzines részt nézzétek. Ellenőrizzétek, hogy egyáltalán kap-e benzint, felépül-e és tartja-e a 4 bar benzinnyomást a rendszer (gondolom BUD vagy BXW motorkód). Ehhez találtok egy csatlakozót az üzemanyaghídon, de a szerelőnek ezt tudnia kell. Következő lépésben meg kell nézni, hogy a motorvezérlő kivezérli-e az injektorokat, ehhez elég egy próbalámpa. Ha ez a kör rendben van, akkor át kell térni a gyújtás ellenőrzésére. Mivel hengerenkénti trafós ezért ehhez is elég kell legyen egy próbalámpa, hogy a trafók kivezérlése megtörténik-e.
Az én tippem egyébként, hogy "takony" lett a benzinből és beállt a szűrőbe vagy az AC pumpába.
gregory írta:
Sziasztok!
Segítsetek mert lassan felrobbanok. Van egy 1.4-es dual fabiám, pár hónapja kezdte azt csinálni, hogy nem indult be pöccre, aztán már csak másodikra-harmadikra, de azt is úgy mintha nem menne egy henger, rázkódott az autó jobbra balra.
Most ott tartok, hogy csak gázról indul a verda hidegen, benzinről nem.
A szerelőmmel minden hibát kijavítottunk rajta, amit lehetett, és gépre is feldugtuk. NINCS hibakód.
Átvándoróltam egy gázos szervizbe, hogy csekkolják, mi is a baj. Innen elküldtek, miszerint nem tudnak a gázrendszer computerébe belenézni, mert a dual szervizbe úgy állították be a rendszert, hogy csak a dual szakszerviz tud rácsatlakozódni. (gondolom le van kódolva?!)
Annyi infót kaptam itt, hogy valószínüleg a gázos computer felülirja a skoda adatait és nem kap elég benzint a motor hidegen.
Elég sok fórumot olvasgattam, de pont ilyen hibát sehol sem találtam. Volt már valakinek hasonló? Tudtok valami szakit aki beletud nyúlni a gázos computerbe?
Ráadásúl múltkor a gázszürő elött a csatlakozó úgy lerobbant a szürőről, hogy tiszta olaj lett a motortér. Ez normális és cseréljem le a bilincset egy komolyabra, vagy itt már nem kellene ekkora nyomásnak lennie?
Előre is köszönök minden segítséget.