Annyit tudok hozzátenni, hogy a műszerfal csak 1500-as fordulat fölött jelzi az olajnyomás hiányát. Tehát ha alapjáraton lehúzod a csatit, azért nem jelez.
wackond írta:
Sziasztok,
Az autó történetét nem fejteném ki (bocsi de elég idegbeteg vagyok már miatta), a lényeg, hogy átesett egy motorfelújításon (a többi sz@rsága az mind látszott, köszönjükemese az előző gazdinak, aki csak arról nem szólt hogy tankonként 1 liter olajat eszik a dög, erre csak a csattogó motor vezetett rá, mert persze hogy nem nézünk naponta olajszintet...).
Namármost a probléma az, hogy az olajnyomás lámpa bevillan, meg sípol (persze, nem a lámpa...). Az elsőnél levert a víz, fél óra telefonálgatás után végül hazavittem lábon a vasat, mert olaj is volt benne, meg a hangjával se volt semmi baj. Egyébként simán használható a kocsi, csak már rohadtul idegesítő... de többszáz km-eket elmegyek így vele egyhuzamban, szal annyira nem tűnik parásnak.
Perpillanat szerelőnél van, aki mért benne olajnyomást külső műszerrel, azt mondja, melegen 2 bar. Ez lehet így normális, ennél a motornál, relatíve friss Castrol Edge 5W30 olajjal?
Azért az még érdekes, hogy a felújítás előtt a motor csattogott mint a vadállat, de sosem visított a műszerfal, még amikor "porszáraz" motorral mentem 140-et, akkor sem. Most meg semmi csúnya hang, van olaj is bőven, csak az a rohadt visszajelző....
Olajgombát már cseréltem, nem oldotta meg a gondot.
Olajat is csertéltem, szűrővel ofkorsz, attól se lett jobb.
Kipróbáluk úgy, hogy lehúztam a gomba vezetékét, nem jelzett hibát. Viszont egy kövér gázföccsnél igen! Na ez mi?! Mert azt még elhiszem, hogy kevéskének tűnik melegen, fordulaton a 2 bar nyomás... de ha a vezeték a kezemben van, akkor mi a franc köze lehet a műszerfali visszajelzőnek a nyomáshoz?!
Én azt tapasztaltam, hogy pl. lámpánál meglódulok, felverem 2.ba a váltót, akkor besípol. Ha meg nagyon lassan emelem a fordulatot, és nagyon lassan váltom a 2.-at is, akkor meg kussol.
Aztán a másik szitu, amikor csinálja, ha pl. tolok neki egy hosszabb egyenes szakaszt 100-110 körül, aztán onnan motorfékkel visszalassulok. Ha csak simán kivágom üresbe, akkor meg semmi.
Még annyit hozzáteszek (bár nem biztos hogy ezek összefüggnek), hogy a motor alapjáraton nem tökéletesen egyenletes. 3 henger ide vagy oda, ennél finomabban kéne járnia. Mint ha kihagyna 1-1 gyújtást, vagy nemtom... Villanyászbácsi laptopja 2. gyújtótrafó hibáját jelezte, azt cseréltem is. Szertintem csak placebo hatás miatt érzem kicsivel jobbnak, de még mindig csinálja ezt is... De ez kevésbé érdekel, mint az olaj probléma...
Hát kb. ennyi amit tudunk a motorról, a tünetkeről.
Megköszönném, ha valaki leírná a saját tapasztalatait hasonló esettel, mert az olajnyomás nem játék. Vicces, jól elröhögünk rajta, míg be nem áll, meg míg szép hangja van, de őszintén szólva nem vagyok tőle 100%-osan nyugodt.
Esetleg tudja valaki, mennyinek kéne lennie ebben a motorban az olajnyomásnak?