Üdv!
Fabia 2001 68lovas 1.4mpi (AME)
RÖVIDEN: hengerfej-karbantartás + tömítéscsere + gombacsere és még mindig villog az olajnyomás-lámpa.
Kérdések a végén, a közepét meg türelmes embereknek...
ELŐZMÉNY: Tavaly augusztusban egy hosszabb (1000km) út után jelzett, hogy fogytán a víz. Azóta vesztette a vizet, de nem tudtuk miért, a szerelő csak annyit mondott, hogy esélyes a hengerfej, de ezért ne essünk neki.
OLAJ: idén július elején 135000-nél szokás szerint 5W40-es olaj ment bele. (a szerelő szerint 15W40-esnél vékonyabbat nincs értelme. igaz ez?)
A HIBA: Idén júliusban aztán eljutott odáig, hogy kigyulladt az olajnyomás-lámpa. Benzinkúton (kb 2km) megáll, szerelő hív. Nézzem meg az olajkupakot. Krémes fehér trutyi. Na, akkor ne menjek vele sehová.
DIAGNÓZIS: Most már biztos hengerfej, kapjuk szét. A motorfedél tiszta krémes trutyi. A négy gyertyából egy őzbarna, három fehér. Tuti eszi a vizet.
A hengerfej-tömítés normálisnak látszik, irány nyomáspróbára.
JAVÍTÁS: A nyomáspróbán átment, de ha már ott volt, valamit bizgettek a szelepeken, meg valami síkolást magyaráztak (én ehhez tökhülye vagyok, ti biztos értitek).
A szerelő erre: akkor mégis tömítés volt a ludas (itt ugrott 22 ropi a fölösleges(?) nyomáspróbára), cseréljük ki, meg az olajat is, biztos, ami biztos. Na ekkor került bele 15W40-es olaj (persze boltban 5W40-est kaptam volna ugyanazon az áron, de ezt most hagyjuk). azt hittem, gutaütést kapok.
PRÓBAÚT: 4km, rendben. Az ötödik km-en aztán kigyulladt a lámpa megint. Vizet már nem veszti, habzani nem habzik... gombacsere.
PRÓBAÚT2: 20km, rendben.
AZÓTA: mentünk 1000km-t, rendben.
Aztán most megint kigyulladt az a rohadék. A víz, az olaj, az olajsapka -- minden szép és illatos, amennyire én meg tudom ítélni, de szerelőtől sok km-re vagyok.
A lámpa kb minden indítás után kis idővel kigyullad, oszt hol elalszik, hol folyamatosan villog (jobb, ha folyamatosan, mert akkor legalább nem vinnyog újra meg újra). 30km-t eldöcögtem vele városban, semmi (más) baja nem látszik. Ma kipróbáltam, hogy 3km-t jöttem vele gázadás nélkül (értsd: nem értem a gázpedálhoz, csak váltottam, így toltam fel 5-ösben alapjáraton 32 km/h-ig), és NEM GYULLADT KI.
Az addig tiszta sor, hogy cseréljem le a szerelőt, de mi baja lehet az autónak?
- Lehet köze a korábbi vékony, vagy a mostani vastag olajhoz?
- Lehet köze üzemanyaghoz?
- Valami típushiba?
- Fordulatszám és olajnyomás közti összefüggés? (biztos amatőr kérdés...)
|