A lámpa sokmindentől világíthat, a lehúzós szervizek kedvence a "lambda szonda" és a "computerhiba" történet. Ki kell olvasni a hibakódot, - ismétlem KÓDOT!! - azután közelebb kerülsz a megoldáshoz. Pl egy időszakos hiba okozhat olyat, hogy közvetlenül előtte kitörölték a hibát, így az bizonytalan idő múlva jön elő ismét.
A fojtószelep takarítása egy fontos karbantartási lépés, ha minden autón megcsinálnák pl olajcserével együtt, akkor különösebben nem is kellene foglalkozni vele.
Szóval azt javaslom, hogy olvastasd ki a kódszámokat, töröltesd, majd használd és újra kódolvasás. Ami visszatérő hiba, azzal kell foglalkozni. (Fehér holló lévén lehetnek benne már rég megjavított, de hanyagságból ki nem törölt hibák is)
vargawebdesign írta:
Üdv mindenkinek!
Az alábbi témában szeretném segítségét kérni annak, aki már tapasztalt ilyet. Nincs egy hete, hogy vettem egy 2005-ös fabia 12. htp 6 v jószágot. Jómagam almafabéla vagyok az autóvételhez, ezért vittem olyat aki nap, mint nap autót ad-vesz. Az autóban 59000 km van. Látszólag nagyon egyben van (ezért is vettem meg). A körítés után jön a lényeg. Amikor hozom haza, elmegyek vele tankolni és kivillan a MIL lámpa. Előtte, kipróbáláskor tuti nem égett. Hazajöttem vele és azóta aggaszt a dolog. Átbújtam a fórumokat és láttam, hogy elég sokan a fojtószelep takarítását javasolják ( ja egyébként hidegen dadog is az alapjárat- sőt ma le is állt az autó, melegen nincs gond úgy néz ki). A fojtószelep ki, takarítás után vissza, akku saru le 2-3 órára, de semmi változás. Kérdéseim: 1. a Lamdaszondát külön ki lehet-e méretni? 2. A légtömegmérőt házilag ki tudom-e tisztítani? 3. Valahogy meg lehet-e bugázni a computert, hogy a próbakörön ne mutassa a MIL hibát.
Köszi a segítséget!