Lacka írta:
T. Márkatársak!
Segítséget szeretnék kérni az alábbi jelenségben. Mintegy 3 hete egy 2005.07 havi 1.4-es 16 szelepes Fabia tulajdonosa vagyok. Az autó az első 1000km-en nagyon szépen viselkedett, majd amikor elhatároztuk, hogy hosszabb távra is kipróbáluk (Itália), egy szlovén pihenőben történt leállást követően a szervó visszajelző kigyulladt és nem volt szervóm (a kerék egyenesben állt.) Mivel nem ismerem ezt a típust, telefonos segítséget kértem, és megkaptam, hogy ellenőrizzem az olajszintet. Ezt, a következő benzinkúton, a tartály lehűlését követően utántöltöttem, és lám működött is. Boldog is voltam. Aztán a legdurvább helyen, ahol szükség lett volna a szervóra, a motorindítást követően ismét nem volt szervó, és a szervó visszajelző sem aludt el.
Azért egy felhőtlen nyaralást követően, mégis visszaértünk úgy, hogy 10 indításból 9 alkalommal volt szervó rendesen. (Persze nem azonnal indítóztam egymás után, hanem 1-200km megtételét követően.).
Hazaérkezve azt az infót kaptam, hogy töltsem fel az akksit. Az tényleg ramaty állapotban volt, savszint semmi, energia semmi, így ezeket pótoltam. Egy hétvégét baj nélkül ment, majd ismét elkezdte a hibajelenséget.
Elvittem szervízbe (márkaszervíznek mondják magukat), ahol azonnal rádugták a számítógépet, amin "valószínűtlen jel" hibát diagnosztizáltak.
Azt mondták, hogy kicserélték a jeladó csatlakozót, mivel az meg volt repedve és a vezetéket is, de a hiba továbbra is fennáll.
Azt állítják, hogy a szervó vezérlő elektronikát kell mégiscsak cserélni, ami egy húzósabb összeg. Én most megkérdeztem pár alkatrész kereskedőt, de senki sem tud szervó vezérlő elektronikáról, mindenki csak kormányszög jeladóról beszél.
Segítségeteket abban kérném, hogy van-e kifejezetten szervó vezérlő elektronika vagy sincs? Illetve ti mire tippeltek a hiba kapcsán? (Bocs a hosszért)
Ha indítás közben nagyon leesik az akku feszültsége, akkor nem indítja el a szervót. Ezt csak terheléses akkuvizsgálattal lehet megállapítani. Legvalószínübb, hogy az akku hibája okozza.