RWD írta:
mumo írta:
A tárcsaféknél a kézifékkötél végén sincs rugó! Csak csupasz bowdenvég gumiharmónikával védve.
Én úgy érzékeltem, hogy lehet egy rugó a munkahenger házában, mert ha kézzel lehúzom a kart akkor visszamegy alaphelyzetbe, de nem annyira erős, hogy bowdennel együtt is visszatudjon állni. Igaz wd40-el megfújkálva a kar alatt és jól megjáratva a kart, már egész jó lett.
Tényleg el tudom képzelni hogy Fabiához gyárilag nincs külső visszahúzó rugó. Ha tudok szerezni azért rátenném,mert üzembiztosabbá tenné a kézifék működését. A tárcsafékes kéziféknél a karnak kiengedett állapotba teljesen vissza kell állni alap helyzetbe,hogy a betét kopás során jelentkező hézagot után tudja állítani.
Szia mumo! Jutottál ezzel azóta valamire? Én is érintett vagyok a témában (amit le is írtam pár hónapja:)
Köszi.

Igen,sikerült megoldani a problémát. Tulajdonképpen a korrozió volt a hiba kiváltója. A Fabiákon valóban nincs külső rugó.
Az a lényeg,hogy a féknyeregről a kis kart lecsavarozva a porvédő alatt rengeteg rozsdát találtam. Ez azért volt probléma,mert a kézifék működtetése közben a kar tengelye kissé befelé is elmozdul és ha rozsda vagy szennyeződés van a fékkar alatt lévő porvédő gumi alatt akkor behúzott állapotban képes annyira megszorulni hogy nem tud a kézifék kiengedése után visszatérni alap helyzetbe.
Azért is fontos visszatérnie alap helyzetbe,mert ha nem tud teljesen vissza engedni akkor az betét kopás után nem tud a munkahenger sem utána menni. Ugyanezt eredményezi a túl feszesre állított bowden is.
A kar lecsavarozása közben nem kell attól félni, hogy valamilyen rugós mechanika szétugrik alatt/benne? Mert ugye érezhetően visszaugrik alaphelyzetbe ez a kar (már amelyik még nem szorul meg), és azt gondolnám hogy ezért egy rugó felel.