Szesze írta:
hubo44 írta:
norbert.d írta:
Sziasztok!
Hibakód olvasást követően nekem is a következő hibakód jött fel:
1 Fault Found:
18011 - Internal Control Module
P1603 - 000 - Failed Self-Test
illetve gondolom ezzel összefüggésben dobta a következőt is:
1 Fault Found:
01598 - Drive Battery Voltage
07-10 - Signal too Low - Intermittent
Láttam korábbi hozzászólásoknál, hogy az akkumlátorral lehet probléma. Ellenben rámértem multiméterrel ami járó motornál 14.2V-t, amúgy pedig 12.8V-t mutatott. Ezek úgy tudom egész jó értékek, mi lehet a probléma akkor?
Minden segítséget köszönök!
Norbi Szevasztok.Ez a hiba akkor szokott előjönni nálam ha nem zárom be a kocsit,mert ilyenkor magába is zabálja az akkumlátort!A megoldás rá az akksi feltöltése után ha nem várható közeli indulás a kocsival akkor mindenképpen be kell zárni az ajtókat még akkor is ha zárt garázsban áll és utána valószínűleg nem lesz ilyen hibakódod.
Köszi az eddigi segítséget, közben sikerült megoldani a problémát. Az előző tulaj az eladás előtt nem sokkal cserélte az akksit és gondolom volt egy kis feszültségkimaradás csere közben. Azóta gondolom nem volt törölve a hibatárolója. Így ezt a hibát simán töröltem, mentem vele kicsit, nem jött vissza.
A mumus 18011 hiba pedig, ahogy többen is mondták már a nem gyári rádió miatt van/volt. Kitöröltem, lecsatlakoztattam a rádiót, majd újrafuttattam a scant. Nem dobta ki azt sem többé.
Van pár funkció amit aktiválni tudtam (Auto Lock, Auto Unlock), viszont valamiért opciót sem találok arra hogy a ködlámpát kanyarfényként is használhassam. A videók alapján belépek az adott helyre, de ott nincs a kódolásban. Mi okozhatja ezt? Ezzel együtt a hazakísérőfényre sem találtam az opciót sajnos.
Valaki ezekben tud segíteni?