Szia! A 36-os többmindennek a biztosítéka a műszerfal és a rendszámtábla világításon kívül. Sajnos nem túl bölcs dolog egy 5A-es biztosíték helyett 10A-s használata. Egy zárlatos áramkörben mindig a leggyengébb összeköttetés olvad le, ami célszerűen a biztosíték. Ha ezt nagyobbra cseréled, akkor a biztosíték helyett valami más fog leolvadni, és az is beletelhet egy kis időbe. Meg kell tehát keresni, hogy ez az áramkör hol olvadt le. Ehhez itt egy kis segítség:
- feszültséget a központi vill. vezérlő adja (ez a műszerfal mögött található), a T6c csatlakozó (ez egy fekete színű, 6 pólusú csatl.) 2-es érintkezőjén, onnan megy a biztosítékhoz
- a biztosíték után megy a világításkapcsoló T6d (6 pólusú) csatlakozó 3-as pontjára, amiben van egy átkötés ugyanezen csatlakozó 5-ös pontjára
- a kábelkorbácsban van további két átkötés, ezeken van még a hátsóablakfűtés kapcsolójának a világítása, a klímaszabályzó világítása, a szivargyújtó és a hamus világításai és a rádió T8d (fekete 8-pólusú) csatl. 6-os pontja
- szintén a biztosíték után van egy átkötés, melyen a C oszlopnál lévő (rózsaszínű) T5d csatlakozó 3-as pontján át, ismét elágazás után megy a rendszámtábla világításhoz
Persze típus és felszereltségtől függően lehetnek további csatlakozási pontok is. Ezeket kell sorba ellenőrizni míg meg nem találos, hogy hol veszik nyoma a feszültségnek.
Chab87 írta:
Sziasztok! Péntek este elkapott egy felhőszakadás és kb 15 centis vízbe kellett mennem. Ennek következtében elment a műszerfal világításom. Ma átnéztem a biztosíték táblát és találtam is egy biztosítékot ami rossz volt. Egy 5A-os volt, ilyen nem volt itthon így tettem helyette 10A-ost. Jó is lett világított a műszerfal mint eddig. Utána még kicseréltem a bal oldali rendszámtábla világításban az izzót mert az is kivolt égve. Jó lett ez is. Ezután beálltam a garázsba, és gondoltam rápillantok még egyszer a műszerfal világításra. Ekkor jött a döbbenet, hogy megint nem jó. Ránéztem a kicserélt biztosítékra és jó, majd átnéztem megint az összeset és mind jó volt. Mi lehet vele a gond, merre keressem a hibát? Az érdekes az, hogy a 36os biztosíték volt a rossz és az a könyv szerint a rendszámtábla világításé ami működött akkor is még nem volt kicserélve a biztosíték. Előre is köszi a segítséget!