Egy rádió működéséhez kell 12V állandó, 12V kapcsolt, Test, esetleg kapcsolószál az erősítőnek. Ez 4 ér.
A csatiban van 8 pólus. (2db buszvezeték, sebességjel, esetleg világításkapcs, tel mute stb...)
Olyannyira euro, hogy még a 2db 12V is fordítva van....
A maradék 4 viszont igencsak kavalkádban lehet, ahány gyártó (autó és rádió) annyi féle megoldás. Olyat is láttam (seat) hogy a bedugott rádió teljesen jónak tűnt, memo is rendben stb. Elindulás után pedig a rádió elnémult. Mint kiderült az autó csatijában a sebességjel a rádió mute vezetékével találkozott. Euro...
bocieGT írta:
Szükséges szálakat?

Euro csatiról beszélünk nem?

Kihúzom, bedugom...kábé a 10. fejegység van a kocsiban..

Volt itt a gyáritól az egy dines cd-s, egy dines monitoroson át minden...Mindegyik sima csatin keresztül...Szükséges szálak alatt mit értesz? amit szükséges az euro csatin kívül, az a fék vezeték(amiről beszéltem) illetve az erősítők jelkábele, de az a gyári kötegre van kötve (immáron 2éve és minden fejegységgel müködött) Tehát a kábelszettem is állandó, zárlat kizárt, maximum az erősítőt szoktam cserélgetni, de azt áram nélkül...Nem lehet hogy a fejegység köpött bele a levesbe, és írt át valamit a computerben?

Elég hülyén hangzik...de valami ilyesmire gondolok..:S
Azt sejtettem hogy nem lesz egyszerű a hiba megoldása...először is kell egy kolléga meg egy VAG-COM cumó és kiderül a hiba..vagy nemde? :O
poles írta:
Ha minden bizti biztosan jó és kiszerelve sem megy, akkor félő h nem lesz egyszerű a megoldás. Csak a szükséges szálakat kell bekötni, különben kalamajka lehet (lett is) belőle.