Köszi megnézem majd,nekem nincs csomagtér vilagitasom de remélem be jön a tipped!!
Szia!
Elvittem egy autó villamosságihoz.Először megijedtem,aztán gondoltam valami zárlat lehet,de fogalmam se volt,hogy hol.A srác profi volt,elmondtam mi a gond,és tudta hova kell nyúlni.Azt ajánlotta,hogy vegyek szilikon szigetelésű vezetéket,mert az nem törik meg,de sajnos nem kaptam.Így maradt a hagyományos.Szépen megcsinálta,beletoldott egy darabot,hogy a forrasztás ne a törés pontnál legyen.
Bal oldalt a csomag tartónál a gumi védő csövet kell kipattintani,abban vannak a vezetékek.
Mi köze a műszerfalhoz?Pasz.
Biztosítékok nem szálltak el.
Egy ideje szórakozott a csomagtartó világításom,de nem tudtam miért.
Üdv.
Goodman írta:
Köszi!Nekem is 2002 1.4MPI!! Hogy csináltad meg?Mit kell megbontanom vagy leszednem?De miért van az müszerfal világitásnak köze a csomagtér ajtóhoz?Ha összeérnek a vezetékek akkor biztositéknak is el kell durranni nem?Mert nekem egy biztositék sem ment el.
Fonte írta:
Goodman írta:
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy mikor gyújtásra teszem a kocsit a műszerfal világítás nagyon lecsökken illetve a fűtéskapcsolók nem világítanak, és a világitáskapcsolonál sem ha kihuzom a kulcsot a müszerfal világitás vissza erösödik és a világitás kapcsolo is jo de a fütésnél nem világit..biztositék probléma? vagy mi lehet?
Szia.Nekem ugyan ezt csinálta.Hátul a csomagtartónál el vannak törve a vezetékek a gumicsőben.És összeérnek.Ott ahol a karosszériából átmegy a vezeték a csomagtartó tetőbe.Látszik a gumicsövön,hogy van egy pont ahol megtörik.Üdv.
2002 1.4 mpi