Sziasztok,
1M2-es 1.6 16V Toledomnál a következő "vicces" jelenségek történtek:
- kb. 5-10 perccel hideg indítás után városi 50-es temponál menet közben mintha elfogyott volna a szufla és le akart volna állni a motor, kapcsolgatok vissza 3-asba 2-esbe, majd 10-20 mp után észhez kap és meglovasodik, újra rendesen megy 4-esben 50-el. korábban (több hónapja vagy egy éve is talán ez előfordult autópályán ill. országútob is nagyobb 100-as tempóval is 5-ös sebességfokozatban)
- menet közben bekapcsolt tompított fényszórónál a tompított világítás műszerfali visszajelző lámpája nem világított, illetve parkolóban megnéztem, a fényszórók égtek csak a visszajelző nem. viszont most újra jó a visszajelzés is

- MAP szenzort sprayvel megtiszítottam, motortérben a legtöbb csatit (kivéve generátor,akksi,klíma,ecu ) kontaktsprayztem, hátha valamelyik érzékelő jele nem jó, bár gondolom akkor abból hiba kód keletkezne
- másnap már nem indult be, akksi le volt merülve 12 V alá (kb. 11.5 V)
- feltöltés után (kb. 13.4 V lett) szépen beindult és mentem is vele, viszont nemsokára a piros akksi szimbólum villogni kezdett menet közben és félreállva járó motornál is
- másnap már nem villog az akksi műszerfali lámpa
ma reggel mértem:
akksin feszültség kb. 12.4 V
ezután beindítottam és járó motornál kb. 11.7 V-ot mérek az akksi csatlakozó sarukon alapjáraton és 3000-es fordulaton is, úgy tudom hogy ekkor 13.5-14.5 V között kellene legyen a feszültség.
ezek szerint a műszerfali akksi szimbólum a generátor feszültség hiányát vagy hibáját jelzi, de nem az akksi saruknál lévő feszültséget érzékeli, hanem valahol már a generátornál?
hibakódokat olvastam, motorvezérlőhöz tartozó nincs, egyedül a központi zár vezérlőkre ír hibákat a két hátsóajtónál, valamint rádió antenna jel hibát, valamint jobb első ablakemelő hibát. ezek valamiféle kontakt hibák lehetnek, mert igazából ezek most működnek.
mit és hol érdemes megnéznem? valamelyik testvezetékkel lehet még gond valahol? vagy a generátor hagy ki időnként? hosszbordásszíj feszes, klímát is hajtja.