Ilyen egyszerű lenne, hogy barkács kódkiolvasóval meg lehetne tudni??? NEM hiszem! Ma voltam a márka szervízben, ahol komoly felkészültségű emberek sem tudták előcsalogatni. Aztán kiderült, hogy valami ismeretlen oknál fogva régi Fabiákba - enyém 2002-es - szerelt rádiónál (SYMPHONY) NEM lehet a komoly eszközökkel sem kiolvasni.
Viszont igaz lenne, hogy a kiszerelt rádióban ott van a cimke, amin leolvasható a kód is??? Egy youtube-os videón láttam, kimásoltam képre azt a pillanatot, ahol megmutatják.
A 1141 volt a kód.
Amikor bekapcsolta a rádiót, megjelenik ugye a SAFE, majd nem kis várakozás után az 1000. Ekkor bepötyögve az 1...4-es gombokkal a kódot, majd egy > kezelőgomb megnyomása után megjelent a LEARN felirat a kijelzőn (ekkor a komputer ellenőrzi, hogy helyes-e, azaz memójában lévővel egyezik-e, és tadaaamm, máris megjelenik egy rádió állomás frekije, és megszólal az a hangszórókban.
Tehát ennyi lenne a varázslat.
Ezek után már csak szereznem kéne egy autórádió kiszedő villa párt ami a Fabiánál a FÜGGŐLEGES kiszedő nyílásokba illeszkedik. A kereskedelmünk nem kínál olyat, ami a Fabia 1-ekhez használatos... Vagy megkeresek egy villamossággal foglalkozó autószervizt, vagy valakitől kérek kölcsön ilyen kiszedőket, hogy roncsolás mentesen ki lehessen szedni a CD-s rádiót.
Mondjuk akkor üt majd meg a guta, ha a ragasztott címkén nem lelem meg a kódot.
Ha valakinek lenne kiszedője, nagyon megköszönném, ha jelezné nekem a
hetesila@gmail.com mail-címen. (Bp.-en lakom)