vargawebdesign írta:
Idézet:
Szia!
És ilyenkor nem gyújt ki a műszerfalon valamilyen lámpást, amit korábban (normálisan) nem szokott, pl. egy piros olajoskannát, vagy hőmérőt??
Szia!
Nem, pont ez a gondom. Ki lesz olvasva, csak addig akartam elnémítani valahogy.
Úgy gondolom, nem érdemes "görcsölni" vele.
Lehet, hogy az agyába hatolva ki lehetne kapcsolni a hangszórót, ezt én nem tudom megmondani. De ha a kiolvasáshoz nincs eszközöd, akkor nyilván ehhez sincs.
Ráadásul minden hangjelzés belőle árad, index, égve felejtett világítás, olajnyomás, hűtővíz hiány, behúzott kézifék, ha kiiktatod (akár a műszerfal megbontásával, ami ugye plusz munka), akkor ezeknek is búcsút intesz.
Ha rövidesen elviszed kiolvastatni, utána vélhetően a talált hiba is el lesz hárítva, addig meg együtt lehet élni vele. Szerintem...
Amúgy, mióta vagy tulaja az autónak? Ha csak ráadod a gyújtást, kigyulladnak a műszerfalon a szokásos fények, akku, olajoskanna, sárga motorblokk, stb.??
Ezeket csak azért kérdezem, mert olvashattunk itt már olyat, hogy valakinek olyan autót sikerült vásárolnia, aminek a műszerfalában ki voltak herélve bizonyos visszajelző fények, hogy ne legyen vizuális jelzés a fennálló hibáról...