roly0220 írta:
Sziasztok
Adott egy fabia1 kombi, màrciusban vettem, kb 1-2nap àllàs utàn feszt tölteni kellett, nyílvàn gondoltam hogy akku csere, nos előtte a magnót is cseréltem navira de sztem ez teljesen egàl mert kapott egy 56a-480as varta aksit amit szintén zenész módon 1-2nap alatt totàl lemerít, sajnos jelenleg kimérve még nem volt, de talán tudnàtok segíteni h mégis mi lehet a ludas
Pl a központi zàr biztosítékot kivettem, az sem segített (ajànlottàk h ennél a típusnàl ez igencsak szokott gondot okozni, nyílvàn kipróbàltam mert a csomagtartóm eleve nem nyílt központival, muszàj volt vennem a hagyományos bentről nyitó kajlantyút)
Szóval ha mégis tudnàtok segíteni mit nézzek àt hogyan amíg nem ér rà ismerősöm kimérni meg köszönöm
Szia!
Szerintem ez egyszerű nézegetéssel nem nagyon fog kiderülni.
De azért két dolog...
1. Van-e benne valami nem gyári, utólagosan beépített elektronika, pl. riasztó, stb.?? Esetleg annak a kiiktatásával lehetne próbálkozni. Csak hát mérés hiányában ugye ez 1-2 nap, hogy kiderüljön, így is lemeríti-e az akksit.
2. Nem marad-e égve benne valamilyen világítás, pl. csomagtér, kesztyűtartó??
Ezután már mindenképp mérni kellene. Pl. amit már feketete kolléga is javasolt.
Ha a töltés rendben van, utána én megmérném az autó nyugalmi áramfelvételét, minden fogyasztót kikapcsolva. Ez valószínűleg nem 1-2mA lesz, mert az nem padlózna le 1-2 nap alatt egy 56Ah-s akksit.
Ha van valami jobb fajta lakatfogó, akkor azzal az akksi + vezetékén mérve, így nem kellene újratanítani semmit. Ha nincs, akkor az akksi + saruját levéve közbeiktatni egy multimétert. Ezután egyesével kivenni a biztosítékokat. Amelyiknél ugrásszerű csökkenés áll be az áramfelvételben, azt a kört kellene alaposabban megnyomozni.