De még hasznosabb téli folyadékkal használni, így nem keletkezik fagydugó. A fúvókára kívülről rárakódott hó is belefagyhat, célszerű tisztán tartani, a friss hó még könnyen letakarítható róla, utána már csak a lehelet vagy a hajszárító segít.
robcsy írta:
Sziasztok!
Már olvastam Fabiánál biztonsági öv problémáról, cseréről és durva árról. Nálam is jelentkezett a probléma, miután a feleségemnél testesebb személy beült mellém(apósom), az öv nem húzott vissza. Le szedtem a burkolatot(nekem szerencsém volt vagy ügyes vagyok épségben vissza is tudtam tenni), majd befújtam WD40-en és lám, működik. Megelőzve a problémát, ezt végrehajtottam a másik oldalon is. Ez nem jelenti azt, hogy másnál is müködik a dolog, olvastam olyan topikot is, ahol a"mester" rúgótörést állapitott meg és drágán cserét ajánlott.
A hátsóablak mosóm se akart működni, adig-adig próbálgatam mire megállapitottam, hogy a kárpit mögött folyik az ablakmosó folyadék és persze lefolyt a szőnyegig(és nem kevés folyt ki, most napokig szárithatom).A hátsó ülés mellet(a vezető felöli oldal mögött) kibontottam a kárpitott és a C oszlopnál van összecsatlakoztatva a cső és ott ment szét a toldás. A két csövet úgy célszerü összecsatlakoztatni, hogy még egyszer ne jöjjön szét, mert a kárpit nehezen szárad, főleg télviz idején. Én ajánlom megelőzés céljából is! Sok sikert hozzá!