feketete írta:
klm írta:
Üdv!
Fabia 1.2 2005-ös, bal első ajtót nem nyitja a távirányító, csak a többit. Kulcsolni kell, augusztusban vettem használtan kereskedőnél. Az előző tulaj azt mondta, neki még jó volt, a telepen romolhatott el (elhiszem, mert a telepi eladóember nem tudott magyarázatot adni a dologra, csak nézett bután).
A riasztó működik a távirányítóval, azzal nincs baj.
Kábeltörés? Vagy valami kontakthiba lehet? Hol kell kezdeni az ajtóbontást?
Kösz
klm
jól neki kell készülni a munkának . le kell szedni az ablakemelő panelt . ez szegecselve van ( pop szegecs és popszegecsfogó ) vagy ha sokat szerelgeted le fel akkor érdemes csavarosra alakítani .
az ajtóoszlop és az ajtó között van egy gumiharmonika . az oszlop felőli oldalán vannak az elektromos csatlakozok. a mások oldala az zárnál ezeket kell kimérni .
a vezetékek általában a gumiharmonika alatt törnek el . ha jól hozzáférsz elég lehet itt megnézni a vezetéket. de ez macerás.
kék sárga pöttyös és lila sárga pöttyös vezetékeket nézném át nagyon mert ez a két vezeték megy a zárban levő motorhoz .
Kösz a választ.
Most este van, holnap nézem meg, ezért még nem tudom, az ablakemelőig eljutni egyszerű? Ezért inkább előre, most megkérdezem, ne holnap szembesüljek a tapasztalatlanságommal.
A hátsó ajtóról a belső felső müa. borítást hidegben szedtem le, nagyon félve, mit török el, itt nincs törésveszély? bolhák, beakadós müa. karmok, stb.
minden patent ugyan az ugyanugy törik . az ablakemelő panel le és felszerelése a " bonyolultab" le kell furni visszaszegecselni. visszaszigetelni