piriczky írta:
Hello!
Hát nekem is fábiám van,igaz nem fekete...de mind1
llényeg h nekem is le van fóliázva,most már elég durván sötét.....tehát annyira h nem látsz be abszoluth az ablakon,és elöl is ugyanugy van megcsinálva mint hátul,csak az elejére nincs nekem sem mübizonylat!
Nekem azt mondták akik csinálták (LLumar...Miskolc)
hogy akármilyet feltesznek elöre is csak azt saját felelösségre!
És igen ugy van h 70%át át kell engednia fénynek!AZ enyém 10%otvagy 15 öt enged át,már pontosannem tudom!
A lényeg h nekem kb 4éve van fóliás autom,és lekopogom soha nem volt problémám a rendörökkel!Pedig igazoltattak,meg elöttök tekertem le pont az ablakot!Illevtve volt nekem még 4ponts övem meg sport kormáyn meg ilyenek és azértsem szoltak soha!
20ezerért foliázták nekem körbe...
állitolag nagyon durván rávannak szállva a yardok erre folia témára,azt is ahholtam h 10es csekk minimum,meg elveszik a forgalmit,és lekaparják a müszaki matricáját is a rendszámról,aztán meg csak szigoritott vizsgával engedik át!!!
Én azt mondom h mindneki döntse el h mennyire bevállalós....
Szevasztok!
Nekem van egy 1.4es MPI fabiam igaz bézs szinü,de szeretném a hátsó üvegeket(hátso ajtók és a csomagtarto ajtó)-t lefoliázni feketével, zöldes az üveg.viszont a megengedett sötétités keretén belül,milyen foliát vegyek?csak hogy kell foliázni belüröl vagy kivüröl vagy ki kell venni az üveget?esetleg elég ha csak feltekert állapotban foliázom?
A legjobb eredményt kiszerelt üvegeknél tudod elérni, de felhúzott ablaknál is lehet fóliázni. Belülre kell rakni a fóliát. Inkább ajánlom, hogy hozzáértővel rakasd fel, mert elsőre elég csúnya eredményt fogsz kapni... Mindenképp 3M-es fóliát használj,mert az olcsók olyan hamar karcolódnak, hogy pár hét alatt ki se lehet látni az üvegen. /csak akkor igaz ha használva és takarítva is vannak az ablakok/