Petya23 írta:
Én sem mondanám hogy csúnyácska lenne a fabia de vajuk be bőven lehetne rajta mit szépíteni. Vagy talán ez csak az én véleményem egy kis sötétített ablak , felni , stb
és bárki is mondja hogy nem tetszik, tucatjával jönnek szembe nap mint nap. Még az említett lexus lámpa is ami ugye "falusi tuning"

amin röhögnöm kell (bár ezen az oldalon is találsz belőle jó párat a tuning szó alatt a galériában) de ugye ebből is van jó néhány, és ha tetszik ha nem bizony megnézik és végül is mi célt szolgál? Akkor mi is a gond? Hogy néha beáznak, ilyen van választani kell megbízhatóbb gyártott(nem 20000 Ft-nál kezdődik a lámpa még a gyári sem) pl. FK automotive ezekre még nincs annyi panasz, bár az Angel Eyes lámpák többsége a gyár alapján is párásodhat. Nekem nincs ilyen lámpám még,csak ismerőseimnek, lehet nem is lesz bár minden esetleg figyelemfelkeltő. Aki szerint nem az szóljon az utcán és a gyorsulási versenyeken tuning újságokban (tuning-stereo) szaladgáló skodásnak , bmwsnek, hondásnak stb. ,hogy hát ez nem illik, és nem is igazi tuning csupán mindenkinek ízlésficama van, de akkor miért is ámulsz el rajta folyton és látogatod oly nagy szeretettel az ilyesfajta rendezvényeket?? Ezért is profitál ilyen jól az ilyesfajta lámpa eladás:)!
A sok szöveg végén a lényeg hogy aki megveszi az szereti és tudja mit vállal, akinek meg nincs annak ugye nincs is vele gondja.

Hello!
Neked van igazad!
Én is a húszas éveim végét járom én a sajátomat, úgy szeretem ahogy van, és a kisebb gyár által is használt dolgokat szeretem. Pl. eredeti RS Fabia, vagy Octávia semmi hivalkodó nincs, de ha valaki szarakódik vele oda tud tenni valamit. Környéken megtörtént eset, hogy az agyon tuningolt Honda beállt a kis Fábia mellé, hogy akkor gyere, azt a kis RS Fabia úgy megette, hogy a Hondás srác haza ment utána olvasni, hogy ez most milyen autó lehetett, mert Ő Fabianak nézte. Na ezért nem teszek VRS jelet a motorháztetőre, de ha lenne rá pénzem, valami hasonló autót vennék.(RS)
Felniből is ezért választottam gyárit, motorra nem akarok különböző sport légszűrőt tenni, mert akkor talán 0,3 Le több, vagy szebb a hangja. 1,4MPi-nél minek!? Ha valaki sport autót akar egy 1030kg kasznis autóból, amit egy 50kw-os motor húz azzal eleve valami nincs rendbe! Ja,mert valakitől azt hallotta, hogy jobban megy, és 2 literrel kevesebbet fogyaszt ezek hülyeségek, de mind1 próbálkozni lehet.
Te autód járj vele úgy ahogy neked tetszik, ötleteket véleményeket lehet kérni, de a saját belátásod, pénztárcád szerint jár el! Ha hallgattam volna itt az írásokra, mai napig nem raktam volna bele a tempómattot.
Én is szívesen megnézem, hogy ki mit hozz össze a gépéből, max sajátnak nem tudom elképzelni, de lehet egy kis ötletet tudok lopni, vagy más eszembe jut róla.