hirtelen azt mondanám,hogy nincs baja a műszerfal megvilágításodnak...lehet direkt így van kialakítva... mindegyik led világít?ha igen akkor nem lehet gáz...ha nem: van 1-2 ami sorba van kötve egymással az óraegységen...tehát ha az egyik nem megy akkor a másik sem fog.....ez okozhat rossz fényerőt...de ha ez így lenne akkor fekete foltokat látnál......a fényerő függ a led fényintenzitásától,láthatósági szögétől...stb....és attól ,hogy mekkora korlátozó ellenállást(ellenállásokatokat) szereltek a ledek elé........esetleg a fényerő állító poti ellenőrzése is szóba jöhet...
2: Bárki aktiválja neked ezeket a nyalánkságokat(akinek van vag com),amennyiben tényleg be vannak szerelve..bár nem tom miért nem tették ezt meg ha már benne vannak...
Sziasztok!
Olvasgatom itt az írásokat és nagyon érdekesek!
Ugyan a kék háttér világítás nekem nenm tetszik (nekem bejön a zöld!), de a fölső fordulatszám tartomány "kipirosítása" nagyon állat! Ha egyszer nagyon elvetemült keszek, azt megjátszom
Olvasgatás közben felmerült bennem két kérdés, melyeket halogatok már egy idelye:
1.) Az én műszerfalam valamiért elég haloványan világít. Hiába van maxra tekerve a poti, a másik két Fabiában egyértelműen erősebb a fény. Mi lehet a gond?
2.) Az én autómban van komfort elektronika.Azt szerettem volna megkérdezni, hogy van e valamelyik kedves kollégának olyan kábele, amivel mindenféle apróságot be tudnánk állítani? Például, hogy nyavajogjon, ha nincs bekötve az öv, jelezze ha kifogy az ablakmosó víz... stb.
Az autómhoz adtak egy kis kiegészítő könyvecskét ("műszaki változások 2006.05-től"), amiben egy csomó ilyen funkciót írnak, melyeket márkaszervízben lehet aktiváltatni.
Nos, hozzá tud ehhez férni valaki? Vagy veszek ~ropiért egy VAG Com-ot és akkor én is tudom?
Az autó 2006.10. 1.4 16V Ambiente. Klímás, komfort elektronikás.
U.I.:
Még korábban elhatároztam, hogy át kötöm a hátsó ködlámpát a jobb oldalra is, hogy szimmetrikus legyen. Neki is láttam és jelentem, hogy az egyik lámpa boxból a másikba bontás nélkül át lehet vezetni a kábelt a kárpit alatt.
Ja és képzeljétek, beálltam a kézi autómosóba és a mocsok kupac alatt találtam egy gyönyörű szép fehér kombit!

(A hátsó rendszámtáblámat már vagy 2 hónapja nem is láttam...

)