Helló Mindenkinek!!!Mivel megálltak az észrevételek adalék ügyben ezért úgy döntöttem,hogy megosztom mindenkivel,hogy is jártam:Nekem 156000 km van a skodámban és pöpec a motorja eddig sem ette az olajat (5W-30)csak szeretem megadni neki a maximumot és mivel egy adalék működése és tesztje amit a német (tüv) is elvégzett nagyon kiváncsivá tett és gondoltam ha nekik ok. akkor talán bele lehet tenni a kocsimba!!Ez az adalék a súrlódó felületet felkeményiti közel gyémánt keménységűre.Mielött beletettem volna a csodaszert azért úgy döntöttem,hogy ne csak az elfogultság vezéreljen megmértem a motoromban a kompressziót.Az adatok amik lettek elötte:16,16,15,15 bar!!!!!Ezután jöhetett bele a csodaszer és kb1800km után úgy döntöttem ismét megmérem az akkori adatok:16,16,16,16 bar!!!!!Én is csak lestem ,mert én sem hiszek a mesékben,de az adatok magukért beszélnek.Amit még észrevettem az adalékolás után,hogy a kartergáz is sokat csökkent,de ez már úgye szubjektiv dolog és a motor is egyenletesebben gyorsitotta kocsit.Még a történethez csak annyit,hogy ez egy megkimélt motorú kocsi ahol nem voltak nagy kopások,mert mindig megkapta a legjobbat és még ezekből az adatokból is tudott csodát művelni!!!Ezek után kiváncsi lennék mekkora csodát tudna művelni egy szétkopott motornál.Ez a motor most már tényleg 5 -szőr fogja túlélni a karosszériát.