Sziasztok!
Ezúttal egy kis szerviztapasztalattal szolgálnék, bár ez inkább azoknak jöhet jól akik Budapesten járnak kelnek, vagy a környékén laknak.
Szóval most lett esedékes a 2. éves nagyszerviz az autómon, sokat filóztam rajta hova kellene vinnem, végül aztán a legutóbbi kis probléma megadta a választ a kérdésemre. Tétény Autóház lett a kiválasztott, mert a legutóbbi alkalommal /akkubizti probléma/ abszolút korrekten álltak a dologhoz, így gondoltam ide viszem szervizbe is. Nem is csalódtam egy cseppet sem, a munkafelvételen készségesek voltak, és a srác aki csinálta az autómat szintén nagyon segítökészen állt a dologhoz. Mindent átnéztek a motortérben, az alvázon, a computerben.
Mellesleg minden kérdésemre válaszoltak, sajnos eddigi tapasztalataim alapján ez nem jellemzö a márkaszervizekre. Érdekes módon itt mégis számít egy ügyfél is. Nekem már volt néhány összetüzésem szervizekkel/ nem ok nélkül/ de ezt gondolom ti is tudjátok. Vannak helyek ahova ha bemegyek úgy néznek rám mint a véres rongyra, és kedvesen megkérdezik " MAGÁNAK VAN AZ A KÉK SKODÁJA?"
Hát igen van ilyen

gondolom a faliujságon kinnt van a fényképem, de ezen én csak röhögök, öK KEZDTÉK! ! !
Na mindegy A lényeg hogy a Tétény Autóház nem ilyen!
Ami cserére került: Levegö szürö, olaj, olajszürö, pollenszürö /ebböl én aktív szeneset kértem ez valamivel drágább/, mivel második éves szerviz volt így a fékolaj is csere. Ezen kívül ellenörizték a hütöfolyadékot, szervó olajat, ablakmosó folyadékot, akkumulátort, az összes világító berendezést, kerék nyomást /pótkerékben is/, futómüvet, kormány összekötö rudazatot, az autó alján lévö müanyag borításokat, és még néhány dolgot ami most nem jut az eszembe.
Majd a végén ahogy lennie kéne minden szerviz alkalmával PRÓBAÚT! Eddigi tapasztalatok alapján ez is el szokott maradni. Itt viszont nem
Ezek alapján azthiszem bármi gondom bajom lesz öket fogom felkeresni