feketete írta:
az új egy vagyon kb ez lehet ( a sajátodon keresd meg a cikkszámát és azt írd be a keresőbe.
https://www.autoalkatreszonline24.hu/oe ... 5B0%5D=106azt olvasom több féle van klímás klima nélküli
bontóban is próbáld meg keresni
Köszönöm! Nem tudtam, hogy magyarul ilyen suta neve van... az árán meg végképp elhűltem. Marad a bontott. Mégegyszer köszi![/quote]
Sikerült bontóból szereznem egy Seatból frissen kiszerelve pontosan olyat, amilyen az enyémben volt. 10 ezer forintért kaptam meg. Beszerelni kifejezetten nehéz, a ventilátor is útban van, hogy lássam, melyik fog hol van. Mindkét fogaskerék részen van egy speciális fog, amit jelölőként lehet használni, hogy ne nyisson túl. Én ezt tesztelgetve szereltem be. Csak felül akasztottam be az új szabályozó modult (bolti nevén keverőlapot) és úgy tettem be az alsó és felső fogaskerekek közé, kb szemre. Adtam rá gyújtást, elkezdtem a belső levegő keringető gombbal bezárni, amint azt hallottam, hogy kezdi erőltetni, újra megnyomtam a gombot, hogy ne törjön semmi. Arrébb tettem 1-1 foggal. Amikor alul megvolt, összejelöltem, majd felül is odaléptettem ugyanezzel a gombnyomogatós próbálgatós módszerrel a fogaskerekeket a helyére. Ha nincs a helyén a fogaskerék, egyből lehet hallani, ahogy lassul a mozgás és erőlteti magát a motor. Amikor a helyén volt és sikeresen végigcsinálta végállástól végállásig, akkor teljesen összeraktam, csavarokat be, kesztyűtartót be. Utána vcds-sel kiolvastam a hibakódokat, illesztettem a motort, majd alapbeállítást adtam neki. Sikeresen lement az alapbeállítás és engedte törölni az erölködő motor miatti hibakódokat. Kb 1 óra alatt szereltem be és csináltam meg a hibakódmentesítést. Türelmesen álljatok neki, de megoldható házilag. Köszönöm az itt kapott segítséget!