Sziasztok!
A mi Fabiankat is utolérte az 1-2-3 fokozatban nem működő fűtőventillátor állapot (4-es fokozatban fújta a szokásos vihart

).
Mostanában volt esedékes a szélvédő előtti vízvályú tisztítás, így amikor azt takarítottam, kézzel ellenőriztem a ventillátor forgását : egy ujjal mozgatva vígan pörög.
Nyikorgó, visító hangot vagy egyéb rendellenes zajt nem adott, amíg 1-2-3 fokozatban is működött.
Az előtét ellenállás csere közben, amikor az új alkatrészre csatlakoztattam a vezetékeket, az előtét ellenállás helyére tétele előtt kipróbáltam a ventillátort : szépen fújta a levegőt 1-es, 2-es és 3-as fokozatban is.
Már majdnem nyitottam a sikeres szerelés utáni söröm, de az öröm nem volt felhőtlen : ahogy megfogtam az előtét ellenállást, számomra meglepően meleg volt.
Egyelőre úgy hagytam, és utána néztem, hogy mi ezeknek a hőbiztosítékoknak a kioldási hőmérséklete.
Autótípustól függően a 120 foktól a 240 fokig találtam sokfélét.
Van arról információtok, hogy mi lehet egy Fabiaban lévő előtét ellenállás 'üzemi' hőmérséklete?
Azzal tisztában vagyok, hogy ha egy (villamos) biztosíték kiold, azt valami okozza, így a hiba megszüntetése általában nem a biztosíték cseréjével/visszakapcsolásával ér véget, hanem az eredeti ok kijavításával.
Ha a ventillátor lapátok könnyen mozognak, csendben tették a dolgukat, a tengely/csapágyak szorulását nem tartom valószínűnek.
Az új előtét ellenállással működik 1-2-3 fokozatban (4-esen különben is) - lehetséges mégis olyan zárlat valahol, ami akkora túláramot okoz, hogy túlmelegszik az ellenállás és a hőbiztosíték kiold?
Végezetül

ebbe a melegedés dologba belegondolva talán éppen azért tervezték egy légcsatornába az előtét ellenállást, mert ott működő ventillátort feltételezve mindig áramlik több-kevesebb levegő, ami direkt hűti az előtét ellenállást...