Skoda Fabia Club fórum

Pontos idő: pén. szept. 22, 2023 8:13 pm

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 409 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: kedd jún. 06, 2006 8:37 pm 

A Fan Club-os oldara beillesztettem egy képet, miszerint 07. 15-én Mezöhegyesen lesz egy találkozó, és ha jók az értesülések (lásd indexes fórum) az Orrmotor Klub rendezi. A kérdés csak az, hogy beszervezödjünk-e az ilyen találkozókra, vagy csak a "saját" szervezést részesítsük elönybe. Az én véleményem, hogy érdemes lenne, mert ismerösöket szerezhetünk, tagokat "csábíthatunk" az általunk szervezendö talikra is. :roll:
(Bár ha nem leszünk sokkal többen a következön, az se baj. Több jut Imi bográcsosából :wink: :lol: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: kedd jún. 06, 2006 5:52 pm 
Site Admin

Autó: Fabia 1.4 16V 100Le
Szisztok!
Természetesen igyekszünk, és mi is azt szeretnénk ha nagyobb létszámban lennénk jelen a következö talin.Ha ez igy lesz abban nektek nagy szerepetek van, mind a link ajánlással mind pedig az ismerösök értesítésével.Én is próbáltam az orrmotor fórumra feltenni a linkünket, de eddig még nem jött visszajelzés.Reméljük ez változni fog.Ami pedig a bogrács gulyást illeti az én is várom már.De talán nem lesz szükség 3 hónapra.Meg én úgy hallottam hogy július vége augusztus eleje igen jó idönek igérkezik.Inkább talán ezt az idöpontot kellene becélozni, addig még úgyis van két hónap :D ,de majd meglátjuk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: kedd jún. 06, 2006 2:56 pm 

Szerintem minden képpen idöben kell nekilátni, mert a havi tervezés nem igazán vált be.
Mindenképpen egy augusztus vége vagy szeptember elsö napjai lenne a legjobb mert arra mindenki feltudna készülni testileg lelkileg.
Ja és persze Imi tett egy szuper kijelentést a találkozón, hogy csinál nekünk egy szuper bográcsgulyást, ugyhogy napos program igérkezik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: !!! Találkozó !!!
HozzászólásElküldve: vas. jún. 04, 2006 4:42 pm 
Site Admin

Sziasztok! Mi úgy gondoltuk, legyen egy topic, ahol a következö találkozók helyét és idöpontját meg tudjuk beszélni. Bár még lehet hogy korai, de ha korábban kezdjük talán több autót tudunk összehozni :)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 409 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 24, 25, 26, 27, 28

Időzóna: UTC + 1 óra