Nem egyedi a probléma, de összefoglalom mert ki kell írnom magamból.
3 hónapja dolgozunk 2 szintes 2 generációs öreg házunkban (nejemmel emeleten lakunk) a padlásunk megerősítésén, felpakoltunk, kipakoltunk az alattunk lakó anyósomék pincéjéből, hetekig tartott.
Tudtam hogy az Octavia csak cuppanósan fog bemenni, kifelé nyíló hagyományos ajtók, lefelé lejtő garázslemenet, szűk hely. De azt nem gondoltam, midőn ma eljött a próba napja hogy túl meredek ez a lejtős rész....ha apósom nem szól az utolsó pillanatban felakad az első lökhárítóm
Így is hozzáért a betonhoz.....naná hogy az egész autó még a lejtős részen állt....de olyan faxul van megcsinálva hogy még pallót se tudok elképzelni, a garázsajtó kifelé nyílik....
Most 3 havi munka gyümölcse szertefoszlott....bár tudat alatt sejtettem.
Amit tehetek.
1. Először is beszélek róla másokkal, hátha vannak tapasztalatok, eszmecsere lehetőség.
2. közben gyűjtök, és feléhekkelünk a ház elé egy ilyen 6 lábon álló tetől, a'la nyitottgarázs
3. Felveretem a betont és az utcát is megbontva, egy lankásabb lejtőt csináltatok. (sztem horror és egy kisebb vagyon)
4. Csináltatok valami brutál vaspallókat amiket persze mindig odatenni-elvenni kellene, darabja alaphangon garantált sérv. És megunnám ezt és nem állnék be....
Szóval ez van, beszélgessünk a témáról. Építkezéshez is hülye vagyok, de most ez elég szarul esett. És majdnem a lökös is kapott.