Nos, holnap lesz az átvétel, hamarabb, mint vártuk, de sebaj.

Majd jelentkezem.[/quote]
Nos, megvagyunk.
Csatolmány:
1.jpg
Csatolmány:
2.jpg
Csatolmány:
3.JPG
Hamarosan pár szó, tapasztalat.
Néhány szó az autóról. 1 literes "erőforrás", 75 lóerővel. Manapság már nem sok, gondoltam, városba bőven elég lesz, hiszen úgysem gyorsulásbajnokságot akarunk nyerni vele, csak napi pár km megtétele a cél.
Arra tökéletes. Meg bevásárolni, mert elég jól pakolható a csomagtere, a heti bevásárlásunk belefér.
Nekem nem volt még 3 hengeres autóm. De ez valami nagyon fura! Azt se tudom, hogy jár a motor. Valami halk berregése van alapjáraton, mint a varrógép, vagy amikor a mosógép kezd centrizni...nem tudom, mire vélni, de furi nagyon.
Elindulás elég nehézkes, úgyszólván nagy gáz kell egyesben, a kettes már jobb, harmadikban már virgonc. 5.-be még nem próbáltuk.
Ja, 50-nél kéri az 5.-et...

(Persze, nem kapta meg)
A városi fogyasztás kb. 8 liter, valami GreenScore mutat különféle adatokat, de még nem sikerült megfejtenem. Kb. parasztvakítás.
Mindenesetre a 6.5"-os kijelző nagyon szuper!!! A multimédia előtt is le a kalappal, SD kártyáról és USB-ről olvassa az MP3-at. Sajnos, FLAC-et csak bluetooth-on át nyomja, de semmi különbség nincs az MP3 és a FLAC között, bár nekem a hallásom nem tökéletes, a hangzás kb. ugyanaz. Na mind1.
Ülések: nagyon kényelmesek elöl és hátul is (2-2, a hátsó középsőről inkább nem szólok), bár 3 gyerekülés-magasító elég nehézkesen fért be. Viszont az anyósülésen ülve sokkal kényelmesebbnek találtam, mint az off Grand Scenic-emet!
Ennek az autónak (Clever szint) az érdemleges felszereltségéről pár szót: 2x ülésfűtés elöl, LED nappali menetfény (ami sajnos folyton világít, ha van rajta gyújtás, ha 0 állásban van a kapcsoló, és ha a tompított is ég, nem jöttem rá, miért nem lehet kikapcsolni???), ködfényszóró (bár városban sose lesz rá szükség, jó ha van),
összes ablak elektromos, távirányítóval le- és felhúzható. Start-stop, gyorsan működik. Klíma (alap), hátsó radar kijelzőn is követhető. Bőr (persze, szintetikus bőr) kormány és váltógomb, de legalább nem műanyagtapintású. Front Assistant, ez elég jó dolog, jelez, ha belemész az előtted levő hátsójába.
Nagyjából ennyi.