Skoda Fabia Club fórum

Pontos idő: kedd szept. 26, 2023 5:13 am

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 550 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: kedd ápr. 17, 2007 10:00 am 

Szia Zolika!
Sajnos már nagyon kevés helyen készítik,mert nem lehet gépesíteni, csak kézzel készülhet. Ha gépi, akkor már csak egy fínom kelttészta. Nézd meg a honlapon, ez a receptajánló utolsó receptje. Kicsit macerás, de otthon elkészíthető. Én is ki fogom próbálni. Ha van kenyérsütő gépetek, a dagasztást elvégzi! Kellemes kísérletezést!
Antoni!
A hétvége bepótolva többszörösen is! Nagyon szorítunk a huginak!
Szia Judit!
Ödvözlet a csapatban! Helyes, hogy erősíted a hölgyek táborát.
Johnny!
Én is csiláltam kis "szórólapot",csak a matrica fotója van rajta. Már napok óta "terítem", csak lesz valami eredménye! Ha valakire közületek is teszek, bocsi, de csak az első szélvédőt nézem.
Sziasztok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: kedd ápr. 17, 2007 9:20 am 

szia Judy!

engem érdekel a pacsni recept,a gyereknek az a kedvence a péknél.legalábbis a neve az.gondolom ugyan az mint a régi pacsni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: kedd ápr. 17, 2007 7:16 am 

Sziasztok!

Én a nagylányommal töltöttem a húsvétot Komáromban és környékén. Vasárnap az erődöt látogattuk meg, mikor megláttam a sok Fábiát. Hazaérkezésem után megnéztem a honlapot, nagyon tetszett, és jelentkeztem tagnak.
Remélem a követköző találkozóra már én is el tudok menni.
Tettszenek a Komárom képek.
Mindenkinek balesetmentes vezetést kívánok, ha valaki Mezőtúr környékén jár nyugodtan keressen . emailben értesítsen, mindenkit szívesen látok.

Üdvözlet mindenkinek

Judit

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: hétf. ápr. 16, 2007 8:13 pm 

skoda:simply clever

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: hétf. ápr. 16, 2007 2:56 pm 
Site Admin

Autó: Fabia 1.4 16V 100Le
Köszi Sztéboy, az infót, én biztosan ottleszek, és szerintem lesz még közülünk aki jön :D viszont kár hogy te nem voltál ott a miénken.

Judy, köszi a címet, majd megnézegetjük, egyébként a pacsnit én is ismerem, legalább hallás után :D :D

Szia Antoni! Igazán nincs mit :D tudod, az úttörő ott segít ahol tud :D :D illetve a csapat :D :D én nem hagytam ki a hétvégét sem, toljuk a szavazatokat ezerrel :D és drukkolunk

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: hétf. ápr. 16, 2007 2:08 pm 

Köszi Johnny és mindenki másnak is a szavazatokat.
Most jön az utolsó kör. Még egy hétig tart. Csak 3 ember marad már.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: hétf. ápr. 16, 2007 8:38 am 

Sziasztok!
Antoni! A múlt heti rendszert folytatjuk, bocsi, de csak munkahelyi netem van, így sajna a hétvége kimaradt. Ígérem, a kollégákkal pótoljuk!
Mindenkinek, akit érdekel!
A Monostori erőd kenyérmúzeumában kapott prosi alapján írtam egy kedves hölgynek, receptet kértem tőle. Azonnal válaszolt, küldte, és megadott egy honlapot, sok érdekes van rajta. www.pekrend.shp.hu.
Hátha valaki talál magának valami érdekeset. Zsuzsa, az egyik szervező nekem a pacsni receptjét küldte el, azt írta, felteszi a honlapra. Bár a fiatalok nem igazán ismerik, de az én korosztályom, vagy a ti szüleitek lehet, hogy örülnek neki.
Sziasztok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: szomb. nov. 25, 2006 11:49 am 
Site Admin

Szia!
Lehet igazad van, de biztos változni fog ez még, végülis egyelöre csak koncepció, ki tudja lesz-e és mikor, belöle valami, bizzunk benne :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: pén. nov. 24, 2006 12:06 am 

Helló!

Nem rossz az az autó,bár nekem már egy kicsit vad.Az eleje annak is brutál,de a hátúljával nem tudok megbékülni.Egyelöre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: csüt. nov. 23, 2006 5:11 pm 
Site Admin

Szia Zoli!
Egyetértünk, a Roomster nekem sem igazán tetszik, de nem csak az oldal ablak miatt hanem úgy összességében. Nincs meg benne az a karakteres forma, igazábol olyan doboz feelingje van és az eleje se valami eltalált darab, és úgynézki ebben látják az okosok a jövöt, mert ugye az új Fabia is ilyen orr résszel érkezik majd, no meg Suzukis vonalakkal :(
De ez van, úgylátszik erre van igény, én biztosan nem fogom lecserélni az enyémet egy új Fabiára. Majd ha egyszer kijön a Joyster, na az lesz az enyém :D az elég vaddisznó ahogy kinéz, csak maradjon is ilyen :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: szer. nov. 22, 2006 11:04 pm 

Helló!

Köszi a tippet,fogok írni neki.
Mi a véleményed a Roomsterröl?A képek alapján azt hittem,hogy jól fog kinézni,de élöben nagyon nem jön be.Azt az elsö oldalablakot borzalmasan elrontották.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: kedd nov. 21, 2006 6:07 pm 
Site Admin

Szia!
Ez sajnos így igaz, alacsonynak elég alacsony, és ezzel a mérettel tényleg kicsit nagyobbnak tünik a hely a kerék fölött. Nekem is mondták már hogy miért nem ültetem le, de inkább nem, így is tiszta para vagyok minden egyes fekvörendör elött, és szigorúan 45 fokban közelítem meg. Az RS elsö lökös legalacsonyabb pontja kb 10 cm-re van a földtöl Sajnos ezeken az utakon ami nálunk van ennél lejjebb nem érdemes engedni egy autót és nem szabad peresebb gumit tenni rá.
Akit tudok ajánlani a csapatból az Pittbull, neki RS Fabiája van úgyemlékszem nem gyári de 16-os kerekeken. ö biztos tudna mondani neked valamit. Mostanában ritkábban ír nekünk, de e-mailt írhatsz neki, ha gondolod. :D :D :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: kedd nov. 21, 2006 4:22 pm 

Helló!

Én is ezt a méretet használom.Nekem csak egy bajom van vele,ami optikai,túl nagy a hézag a kasztni és a gumi között.Elgondolkodtam már a 16-os felnin,vagy pedig az ültetésen.Nincs véletlenül tapasztalatod ilyen téren?Vagy valaki használ a csapatban ilyen felniméretet? Az ültetéssel meg csak az a bajom,hogy már így is elég alacsony az autó.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: hétf. nov. 20, 2006 8:21 pm 
Site Admin

Szia!
Körülnézni sosem árt, kipufogó ügyben, a Jano-dobnál csináltattam, a dobot is,és az egész csövezést is. Azért is merem öket ajánlani mert abszolut meg vagyok vele elégedve. Egy teljesen egyedi kialakítást csináltak, pont olyat amilyen kell és mindezt 2-3 óra alatt. Ha gondolod majd nézd meg öket :D
A nyári gumi méretem 195/50 R15, de nem kell szélesebb, legalábbis ezzel a gumival amit én használok. Pont jól ki van számolva, maximális tapadás a megfelelö eröhöz. Maradok ennél :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: hétf. nov. 20, 2006 1:57 pm 

helló!

Igen,mindenféleképpen szeretnék rá egy hátsó dobot.Egy sebringet szeretnék rá,de ez sokmindentöl függ.Volt egy seatom,azon ilyen dob volt,és nagyon ütös volt a hangja.A mostani elött is fabiám volt,egy 1.2-es,azon pedig proex volt,az semmit nem mutatott.Úgyhogy jól körül kell néznem.Van rá most pár hónap.
A nyári gumiméreted az milyen?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 550 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 33, 34, 35, 36, 37  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra