Szesze írta:
Nem tudom mire gondolsz ami érdekes,de ha arra hogy nem lehet hozzá termosztátot venni akkor elmondom,hogy én voltam a zégeres házzal az unixnál,a lángnál,de belevaló termosztátot sehol sem kaptam.Zégereshez valót árul azt hiszem a skoda patika,de ha valakinek nem az a betét kell bele akkor nem igen kap hozzá más márkát.És ha jól emlékszem a két termosztát átmérője nem egyforma,mert a zégeresé szerintem kisebb átmérőjű mint amit mindenhol árulnak ,mert az 60 mm-es.Nekem is zégeres van a kocsimba és eddig azt is ajánlottam mindenkinek,de mióta találkoztam a vernettel rájöttem,hogy az sokkal jobb.Ezért ha nekem meghal vernet lesz legközelebb az tuti.A vernetet nem kell külön tömítgetni mint a lengyelt amibe belefújok az egyik végé és ha befogom a másik végét akkor a termosztátnál simán átfújok,de a vernetre ha rárakom a gumigyűrűt az tutin tömít.Tudom,hogy a lengyelnél hatalmas különbségek vannak-e téren.Az egyik jobban le van tömítve a másik szarabbul,de egy valamire való gyártó ilyent nem enged meg magának.Ez az én személyes véleményem.
tudtommal egyik sem árul ilyen termoszt se unix se láng.
legalábbis nem tudok róla. sok hamisítvány van belőle azt aláírom ha egy vika termék volt az tényleg egy minősíthetetlen szar. a lengyelnek az oldalán van egy 'b' betű erről lehet tudni. vagy akkor csak szerencsés lennék

Én már jó pár lengyel zégerssel találkoztam,de mondom az egyik jobban a másik szarabbul van letömítve.A termosztátot meg nem az unix és a lángnál vettem hanem úgy rendeltem mindig őket. Az unixnál és a lángnál csak betétet akartam bele venni valami jobb minőségűt,de nem sikerült.Ha meghal legközelebb a tiéd próbáld ki a Vernetet egyszer te is és soha többé nem akarsz lengyelt belerakni.A Vernetnek már a kialakítása is sokkal jobb mint a lengyelé volt.Ezt a benne lévő termosztátra értem.Engem meggyőzött.