Sziasztok!
Talán válasz képpen írnám le a sztorit, nekem megoldódott a szervó dolog, ami nagyon hasonlított kurahfee problémájához. Az én gépem 2002-es évjáratú AQW motorkódos 1.4 MPI jószág. A jelenség: Indít, minden oké, majd egyszercsak - akármikor - betonkormány, műszerfalon a jelzés, aztán egy idő után elmúlik, jelzés is kialszik, aztán megint visszajön... emellé még nekem grátisz fel-fel villantotta a légzsákot is, de csak ajándékképpen. A VAG CAN-BUS olvasási gondot jelzett, (ez vitte el a dolgot a kétségek irányába, mert akkor bejön a képbe a műszerfal is a CAN moduljával...) Kábelek okék, nem rohadt semmi, nem szakadt semmi. Ahogy kurahfee is írja, motor leállít, újra indít, minden oké, .. aztán megint nem. Itt aztán elkezdtem puhatolózni, és nagyon nagy segítségemre volt itt a fórumon - itt kell köszönetet mondanom neki - az az igazán önzetlen és nagy tudással bíró ÚR, aki nagyon sokaknak válaszol nagyon jókat, jellegzetesen szlovák karakterekkel a hozzászólásaiban. KÖSZÖNÖM! A lényeg: 2004-ig a Skoda ezeket az autókat KOYO szervó pumpákkal szerelte, amik egyetlen de nagy hibája, hogy hajlamosak a beázásra. Megtudtam még egy angol Skoda fórumról, hogy ezeknek a KOYO pumpáknak a szögjeladójuk jóformán megölhetetlen, örök életű, teljesen zárt rendszerű Hall-generátoros elven működik. A pumpám külsőre tökéletesen nézett ki, semmi nyom sehol... A VAG olvasóval néhol a 01309-kód is jött, ami a szervó elektronikát is megemlíti a hibalehetőségek között. Itt írta a fent említett ÚR, hogy ha ez a kód is jön, akkor bármily fájdalmas, de a pumpa lesz a hunyó. Nyeltem egy nagyot, vettem egy felújított pumpát, 1 év garival, beszereltük, és egycsapásra minden létező probléma megoldódott. A szervó elektronikai hibája miatt más fals kódokat is szórt az ECU, illetve a komfort elektronika, ezeket nem szabad komolyan venni ilyenkor. Én is az olcsótól indultam volna a drágább irányába, de a kábelek ellenőrzése, a 01309 hibakód, és az időközben megszerzett információk után már nem agyaltam tovább feleslegesen. Ez volt a hiba. Valahogy az elektronika megreccsen, és jómagam is elektromos szakember lévén nem értettem az "egyszer jó, egyszer nem jó, sokáig jó, rövid ideig jó" dologokat, de mint látnom kellett, igenis létezik. A CAN kommunikációt megzavarja, írta már a töltés problémát is, amikor ugye az ECU szépen sorban kezdi leállítani a nagyfogyasztókat, elsőként az ABS szokott lenni, de mivel ebben a kocsiban nincsen, így a szervó követezett... Lényeg a lényeg, nagyon kacifántosak voltak a hiba által produkált jelenségek, de a sok jótanács, jó szakember és a józan végiggondolás azért mégis sikerre vezettek.
|