hunor555 írta:
Szia!
Vannak új fejlemények. Reggel próbálgatom, csak akkor van értelme. Most beindult szépen, néztem vag-commal az élő adatokat, és a szívócsőnyomás valami 310mbar volt alapjáraton. Adtam neki pici gázt, a motor felpörgött ez az érték lement 260ra. Ezt nem értem növekednie kéne ha nyitom a fojtót. Am a hőmérsékletmérés mindenhol rendben van. A motorhőmérséklet, és a beszívott levegő hőmérséklete is 13 ill 14 fok volt reggel. Ami még érdekesebb hogyha hirtelen gázadással majd elvétellel lefullasztom, utána a fojtó elkezd kattogni. Az élő adatokon az látszik hogy egy helyben áll, de a motortérből egyértelműen hallani hogy kattog. Reggelre megint kidobta hibának a MAP szenzort.
Szia
Abszolút nyomást mér, tehát amikor nem jár a motor, a légköri nyomást látod, ~950-980 mBar-t. Mivel a fojtószelep részben elzárja a levegő
útját, a nyomás csökken(vákum emelkedik). Gázadásnál a nyomás valóban emelkedik(vákum csökken), de ha közben leveszed a pedálról a lábad, a fojtó lezár, és a magasabb fordulatszám miatt, még kisebb lesz a nyomás(magasabb vákum).
A gyújtásnál a fojtószelepet a motorvezérlő megjáratja a véghelyzetekbe. Amikor indítózol teljesen lezárja, ilyenkor az alaphelyzethez képest is jobban zár. Ennek van egy kattogó illetve utána egy nyekergő hangja. Alaphelyzetben, mindig van egy kicsi rés a szelep mellett, ezt jól lehet látni, ha tisztítás miatt kiszeded.
Köszönöm szépen a válaszod. Amit írtál a nyomásról azt értem de pont hogy nem így működik. Hidegen alapjáraton kb. 310mbar, ha pici gázt adok akkor lemegy 260-280 köré, aztán ha nagyobb gázt adok kezd el elmelkedni. Na ezt nem fogom fel
Lehet tényleg az van amit az előző kollága mondott hogy falsot szív valahol. A fojtó rángatás is normális előtte, de ez a hirtelen gázos lefulladás után folyamatosan kattog, míg el nem veszem a gyújtást. A fojtószelep ki lett takarítva többször, majd a szerelő javaslatára ki is lett cserélve, de a hiba nem oldódott meg.