Sziasztok
Tanulságosra sikerült a tetőtálca újra kárpitozása.
A tálcát kivettem (néhány kép a linken) a régi anyagot lehúztam, a szivacs maradékot körömkefével ledörgöltem.
2 méter szivacsos plüss anyagot vettem, az eladó szerint egy flakon spray a 2m2-re
elég szokott lenni. (Zettex 45) . A ragasztó nagyon jó a tálcát és az anyagot is fújtam.
A flakonból gumis anyag jön ki, nem kell félni, hogy az anyagon átüt az oldószer.
Maximum 15-20 cm hosszan tálca szélességben szabad fújni ,mert nagyon gyorsan szárad. A leírás szerint 20C-on 2 perc alatt szárad..
Hibázni nem igazán lehet, mert szinte lehetetlen visszaszedni..
Úgy a tálca 2/3 volt kész amikor elfogyott a ragasztó...
Nem is értettem vékonyan fújtam, 60-70g/m2 ír a töltet 487g.. simán elégnek kellett
volna lennie..
A bolt már zárva, a tálca kint hétfőig nem akartam várni. Elmentem az obiba kerestem
ragasztó sprayt. Bison márka kontakt ragasztó extra erős. Amikor hazaértem
csináltam egy levágott darabon próbát. Ebben annyi az oldószer azonnal átütött az anyagon.. Ez jól kezdődik.. Egy megoldás maradt csak a tálcát fújom és amikor
mattul tehát kicsit száradt rápréseltem az anyagot. A maradék kis rész befejeztem.
Tálcát visszaraktam még este.
Ma reggel nézem , a szélénél meg van indulva... Meghúztam és nem kellett nagy erő
hogy le tudjam húzni.. Ez igy nem lesz jó... Nagyon nem...
Szombat dél ragasztó kell de azonnal.. A bárdi nyitva 17-ig néztem a webshopot
van crc és motip ragasztó.
Elmentem venni egy flakont a Crc power stick sprayből.
Újra ki az egész tálca a kérdéses 1/3 részt visszaszedtem. Nem volt nehéz úgy jött le
mint a régi kárpit..
Ezzel aragasztóval is tettem egy próbát, kevés oldószer nem üt át az anyagon kicsit hígabb mint a Zettex volt. Tökéletes lesz.
Atálcát és az anyagot is fújtam 1-1.5 perc után összepréseltem. Jó volt ,hogy ki voltak
már vágva az anyagból a lukak, mindennek a helyére kellett kerülnie..
A tálca szélénél egy 10 perc száradás után, elkezdem lehúzni az anyagot.
Nagyon erősen tart, szinte csak széttépni lehet az anyagot.
Kis ragasztó alá és visszapréseltem a szélét.
Tálcát visszaraktam, érdekes amikor duplán szedi szét az ember sokkal gyorsabban megy..
A lényeg nagyon nem mindegy milyen aragasztó. Kell hozzá kézügyesség mert
visszaszedni szinte lehetetlen. Nálam a kapaszkodónál lett gyúrődés..
A fotókon nem igazán látni, de én tudom hol van egy kis hiba benne amitől nem
tökéletes.
Szóval nem kell sajnálni a pénzt egy kárpitostól aki csinált már ilyet, finoman
fogalmazva hatalmasat lehet vele szívni..
https://mega.nz/#F!asAi0CIJ!iSKAmNCyXHJ-5zyLRHO3PgAz első képeken a belógás amitől időszerű lett a kárpit cseréje.
A kész képeken még a jó és rossz ragasztós változat.
Az utolsó képen látszik meddig szedtem vissza az anyagot..
Szép (kis) munka! Gratula a melóhoz meg a türelmedhez. Én biztos felgyújtottam volna, így ha nálam előjön csak kárpitos játszik.
Viszont egy kérdés felmerült bennem mert mostanában elég sok ilyenbe botlok, hogy lóg a tetőkárpit. Ez függ attól vajon, hogy a kocsi hol áll? Értem ez alatt, hogy egész nap tűz rá a nap vagy ez csak egyszerű anyaghiba vagy más ragasztót használtak a gyárban?