Helló.
Én is valami hasonlót szeretnék a héten csináltatni,10,5 éves édesanyám Fabia-ja.89000km van benne. A külső héj most kezdett rohadni és le is tört belőle egy darab,de alatta sérülés nincs és a hangja is olyan mint régen!
a szerelő mondott két dobot.Lengyelt 17.000ft-ért,németet 23.000ft-ért. De ha ez a héj csere is megvédené akkor ez jobb megoldás nem?? Ha tényleg ilyen minőségűek a dobok....[/quote]
hali mindenkinek
hozzátennék annyit a témához hogy nekem utángyártott kipufogó dob van a vezérgépen és semmi baja kopp-kopp. semmi rozsda és már 3 éve fent van. ferroz márkájú kemény 10500ft omba került 3 éve!!!
kicsit utána néztem még most is annyiért vesztegetik ha ugyan az a márka, minőség akkor én azt mondom érdemes rászánni a pénzt.[/quote]
Igen az nem sok! Holnap viszem a sráchoz aki csinálja.5000Ft-ben egyeztünk meg.Úgy vagyok vele,hogy ennyit még megér ha kb 2 évig jó lenne.1 délután megvan azt mondta.... Majd írok,hogy mi lett a fejlemény hátha valakit érdekel.[/quote] Nálam 165000-nél 11 évesen még mindig a gyári faurecia dob duruzsol.Ha valakinek van ennél megbizhatóbb tapasztalata azt én kiváncsian várom,de én még ilyen profi minőségű dobbal eddig nem találkoztam.Az új lemez jó megoldás ha a belseje még mindig egyben van és normális lemezzel húzzák át igaz nem túl olcsó megoldás,de nem is bosal dob és társai!!!

[/quote] Hali! javítanék a régebben írtakról.Az enyémnek is már évek óta repedezett a külső lemeze,de a kipufogó paszta eddig mindig megoldotta,hogy egyben maradjon.De ami a lényeg 176000 és 12 év eddig az eredeti mérlege tehát ezt kell a tyutyu-mutyú doboknak túlszárnyalni.A faurecia az isten a kipufogóknál,de ezt a gyár is tudja nem véletlen hogy az eredeti hátsó dob 80x ezer forintba kerül,mert örök mint a nyomorúság és még halkabb is mint a többi dob!!!létezik még egy ólcsósított eredeti dob is az csak 45000 körül van,ha valaki jót akar akkor talán még az érdemes megvenni,mert arra is ad a gyár 2 év garanciát.Nálam valószínűleg ez lesz a nyerő,de bosal,walker stb szóba sem jöhet,mert pár év alatt többe fog kerülni,mint az eredeti.