Idézet:
Köszi a gyors választ!
Bocs elírtam 2004-es! Valami megmagyarázhatatlan problémám van vele és nem tudok rájönni mi a baj, ezért gondoltam menet közben naplózom a diag eredményeket hátha rájövök valamire. Egyébként már írtam ide a fórumba a hibával kapcsolatosan de nem sikerült megoldást találni.
viewtopic.php?f=12&t=1527&p=73589&hilit=egr+flow#p73589És ezt milyen programmal használod? Szerinted ezzel tudok olyan naplózást csinálni amivel vissza tudom nézni az adatokat mikor előjön a hiba?
Idézet:
Amit küldtem, az megfelelne ,csak MOTOR részre jó és csak arra, hogy adatokat kapj illetve tárolj..(hibákat is)..illetve törölni azokat..előnye a telóval, menet közben is követhető,..DE állítani paramétereket nem lehet vele!
Neked egy gyenge fapados VAG com vagy VCDS bőven elég lenne, persze újabb sem árt de főlösleges, szerintem.
Csaba oldalán van belőlük elég.. 3.11 megteszi, csak interfész kell..ha van elektronikai alapismereted, házilag össze lehet/tudsz dobni egyet (rajzot adok)..kábel meg van a neten...EZ a legolcsóbb és elég, ha nincsenek nagy álmaid..
Amit látok, jelenleg, hiányzik egy alapbeállítás a motor modulnál..ha van lehetőség valakivel futtasd le..ez sokszor segít..
A BTU-s modulhoz van progi ingyenes is akár ..play oldalán tablett, teló, stb. szerint..
Idézet:
Köszi még egyszer.
Ezt az alapbeállítást meg lehet csinálni laptoppal és VCDSLite-al? Mert van kék kábelem és eddig a hibát mindig a laptoppal ütöttem ki. Csak a menet közbeni diagnosztizálás laptoppal nehézkes, főleg ha nem tudom a hiba mikor fog kijönni.
Ez a házilag összedobható is érdekelne.
Idézet:
Lite verzióval, tudtommal nem tudsz állítani..a kábelen milyen verzió van?..USB vagy COM portos...? hátha használható..vag comhoz..
USB csatlakozós, de COM portot kell beállítani a VCDSLite-ban. Az egyik oldalára : VAG KKL, a másik oldalára: KKL VAG-COM for 409.1 CE van írva.
ez tökéletes...Csaba oldaláról töltsed la progit (van 409)..mindennel (!)..instalálád s lehet ereszteni fullba..a Lite felejtős..