Skoda Fabia Club fórum

Pontos idő: szer. szept. 27, 2023 8:01 pm

Időzóna: UTC + 1 óra

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 246 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Műszerfal SMD LED kicserélése
HozzászólásElküldve: pén. márc. 16, 2018 4:47 pm 
Sziasztok!

Debrecenbe lenne valaki aki csinálja a led cserét?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: csüt. júl. 17, 2014 10:22 am 
Moderátor

Autó: 2003. 1,2 12V AZQ
Sziasztok
Meg kell fenyegetni, mi ér meg neki, a negatív reklám elkerülése. És némi kárpótlás..
Én nem engedném a kocsim mellé többet..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: csüt. júl. 17, 2014 10:22 am 
Moderátor

Autó: 2003. 1,2 12V AZQ
Sziasztok
Meg kell fenyegetni, mi ér meg neki, a negatív reklám elkerülése. És némi kárpótlás..
Én nem engedném a kocsim mellé többet..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: muszerfal, led, hiabajel, legzsak
HozzászólásElküldve: csüt. júl. 17, 2014 9:13 am 

Haat mar van 2 eve is hogy vettem a kocsit mar igy visszamenoleg nem hiszem hogy csinalhatok valamit. na meg meggyanusithat o is hogy en kotottem at ami kisse nevetseges lenne. Mert minek kotnem at a ledet?! Csakhogy nelegyen ott a hibajel!? Kisse nevetseges lenne ugyebar! De azt megigerhetem hogy felfogom hivni es legalabb egy uj muszerfalat fogok tole kovetelni es egy szervizt a hibak elharitasara! Ha meg ellenkezik akkor arra van a nyilvanossag...elmondom mindenkinek hogy egy szar alak es mindent megtesz a penzert. Mert ezzel foglalkozik autokat vesz es ad el! Nade majd meglatom mi lesz!

goes írta:
Ez szerintem megér egy rendőrségi feljelentést és egy bírósági pert is.

Quwiq írta:
Sziasztok!
CSak szeretnek megosztani veletek egy kepet ami meghokkentett...eldontottem hogy a atledezem a muszerfalat meg akkor nem sejtettem hogy ha szetszedem akkor erdekes dolgokra bukkanok! A motor hibajelzo led levolt forrsztva a helyerol es atvolt kis kabelekkel forrasztva az olaj ledhez. Ennek gondolom olyan celja lehetett mert alandoan vilagit a (sarga)motor hibajelzes es igy nem igazan tudtak volna eladni annelkul hogy valaki meg ne szolja ezt a hibat. Es persze nem csak ez a led vilagit egyfolytaban hanem a legzsak is. Szoval gondoltak a hulye paraszt ugy sem fogja szetszedni! Most kerdem en...pl. ha a legzsak szar nem mukodik atvan forrasztva es azt hiszem minden okes pedig nem mert ugye nem mukodik csak nem latom ha valami baj tortenik es nem nyil ki a legzsak ott halok meg basszus! Nem szeretek ilyeneket...szanalmas ha valaki ilyen megoldasokhoz folyamodik hogy leplezze a kocsi hibait...es persze csak en ba*ok ra!!!! Itt van nezetek meg hogy is nez ki...
http://www.pic-upload.de/view-23925793/ ... 9.jpg.html

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: muszerfal, led, hiabajel, legzsak
HozzászólásElküldve: csüt. júl. 17, 2014 8:36 am 

Ez szerintem megér egy rendőrségi feljelentést és egy bírósági pert is.

Quwiq írta:
Sziasztok!
CSak szeretnek megosztani veletek egy kepet ami meghokkentett...eldontottem hogy a atledezem a muszerfalat meg akkor nem sejtettem hogy ha szetszedem akkor erdekes dolgokra bukkanok! A motor hibajelzo led levolt forrsztva a helyerol es atvolt kis kabelekkel forrasztva az olaj ledhez. Ennek gondolom olyan celja lehetett mert alandoan vilagit a (sarga)motor hibajelzes es igy nem igazan tudtak volna eladni annelkul hogy valaki meg ne szolja ezt a hibat. Es persze nem csak ez a led vilagit egyfolytaban hanem a legzsak is. Szoval gondoltak a hulye paraszt ugy sem fogja szetszedni! Most kerdem en...pl. ha a legzsak szar nem mukodik atvan forrasztva es azt hiszem minden okes pedig nem mert ugye nem mukodik csak nem latom ha valami baj tortenik es nem nyil ki a legzsak ott halok meg basszus! Nem szeretek ilyeneket...szanalmas ha valaki ilyen megoldasokhoz folyamodik hogy leplezze a kocsi hibait...es persze csak en ba*ok ra!!!! Itt van nezetek meg hogy is nez ki...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: muszerfal, led, hiabajel, legzsak
HozzászólásElküldve: csüt. júl. 17, 2014 6:03 am 

Sziasztok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: hétf. márc. 03, 2014 12:44 pm 

tibcsi. néztem a müszerfaladat, facagányosan néz ki :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: hétf. márc. 03, 2014 12:43 pm 

köszi a választ :) akkor kocsival együtt kell vinnem :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: hétf. márc. 03, 2014 12:34 pm 

zolika31 írta:
ha kiveszem a műszerfalat, mert elküldöm postán smd cserére, nemfog az autó beindulni műszerfal nélkül...??????

Szia zolika31!

Nem fog beindulni műszerfal nélkül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: hétf. márc. 03, 2014 12:30 pm 

hali. egy kérdésem lenne. ha kiveszem a műszerfalat, mert elküldöm postán smd cserére, nemfog az autó beindulni műszerfal nélkül...?????? fabia 1.2 12v. 2004. :) köszi a válaszokat...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: csüt. feb. 27, 2014 8:41 pm 

csákó, van aki meg tudná nekem csinálni az smd ledek cseréjét? :) fizetnék is érte, ha valaki szaki aki bevállalja. :) irjatok, csákó! ezt a fos zöld szint szeretném, kékre és vörösre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Műszerfal kiszerelése
HozzászólásElküldve: pén. feb. 14, 2014 12:54 pm 

Az alatta/előtte lévő műanyag takarót húzd meg magadfelé, majd alatta találsz két csavart, ezt fogja. Utána már csak ki kell billenteni.

zsoltyyyy írta:
Sziasztok 2001-es fabia 1.4mpi szeretném ledesre átalakitani a műszerfalat de nem tom hogy lehet kiszedni légyszi segitsetek.Valami rajz vagy magyarázat.köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Műszerfal kiszerelése
HozzászólásElküldve: pén. feb. 14, 2014 11:34 am 

Sziasztok 2001-es fabia 1.4mpi szeretném ledesre átalakitani a műszerfalat de nem tom hogy lehet kiszedni légyszi segitsetek.Valami rajz vagy magyarázat.köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: hétf. okt. 14, 2013 7:42 pm 

Hi nem egeszen smd led de hatha tud valaki segiteni... az index bal oldali visszajelzo leden kiegett... tudud valaki segiteni? :) egyaltalan lehet otthon megoldani a dolgot?
Ja es seat ibiza 2005-os... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: szer. márc. 27, 2013 6:15 pm 

tibcsi, irtam privátban is, mert irtad, hogy ti átforrasztottátok már a müszerfalat, abban kértem a segítséget, ezért is irtam, hogy várom válaszodat, átment amugy az üzi?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 246 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra