Petyesz írta:
Ui.:Nem irónia akar lenni, de októberben lettél tulaja a gépsasnak, mégis tudod, hogy 18 év alatt hányszor ültek be hátulra?

/OFF
Most mondhatnám, mint a kacsával átellenben a mérlegre ültetett boszorkány a Gyalog galoppban, hogy: "A francba, lebuktam!"

Igen, nem régóta az enyém a kocsi, de mégis szinte minden percét ismerem az életútjának azóta, hogy a szalonból kihozták. Ugyanis úgy jutottam hozzá ehhez a kocsihoz, ahogy az emberek túlnyomó többsége NEM szeretne autóhoz jutni: örökléssel... Gondolom a többit sejted.
"De facto" tavaly ősztől, "de jure" csak idén márciustól (a hagyatéki tárgyalástól) vagyok tulaja a gépsasnak. És igen, néha mégis igazat mond az óra, pl. tudom, hogy hiába 2002-es a kocsi, tényleg igaz, hogy még nincs benne 90 ekm. És tavaly ősszel kb. 75 ezerrel vettem át és ez az autó TÉNYLEG szinte folyton egy nyáron hűs, télen enyhe, száraz garázsban állt. (Bár az nem igaz, hogy egy vidéki, nemdohányzó orvos hölgy harmadik autója lett volna.

) Azaz nagyságrendekkel jobb állapotú a kocsi, mint azt a korából sejteni lehetne.
Mind az állapota, mind a felszereltsége alapján egyértelmű volt, hogy nem érdemes eladni, hiszen a reális értékét senki nem fizette volna meg, mert egyszerűen nem hitte volna el, hogy igaz az, amit a küllem és az óra mutat. Úgyhogy megmaradt nekem és a legutolsó F Astrám (ami bár több LE volt, de sokkal öregebb volt és "full fapados") ment a hasznaltauto.hu-ra.
/ON
> ablakemelő szerkezet paneljának a tömítése
Erről tudsz valami bővebbet mondani (vagy egy linket egy rajzra, hogy mit csekkoljak le), mert akkor utánanéznék. Nem vészes a dolog, mert mint mondtam, nem jut be a víz az utastérbe, de ha pl. az ajtó belsejében folyik keresztül az esőlé, az azért nem annyira megnyugtató. Szóval utánanéznék az ügynek.